0548 - 51 45 61 Vandaag geopend tot 17.30 !

Wanneer airco repareren?

Auto airco reparatie is niet altijd nodig. Werkt deze nog voor een gedeelte, dan is alleen een onderhoudsbeurt in de meeste gevallen voldoende. De specialisten van autobedrijf Otto Voortman voeren aan de lopende band onderhoud uit aan airco’s. Hieronder valt het bijvullen van alle vloeistoffen, maar ook het controleren en reinigen van de airco.

Airco repareren

Het regelmatig onderhouden en bijvullen van de airco is erg belangrijk. Gebeurt dit niet? Dan is het helaas mogelijk dat deze na een tijdje kuren vertoont en gereinigd en/of gerepareerd moet worden. De specialisten van autobedrijf Otto Voortman zijn expert op het gebied van auto airco reparatie en airco reiniging. Bent u benieuwd wat autobedrijf Otto Voortman voor u kan betekenen? Neem contact op of kom gerust langs in onze werkplaats.
Is het koelsysteem van uw auto ermee opgehouden of werkt hij niet meer naar behoren? Dan is het wel duidelijk dat airco reparatie noodzakelijk is. Soms werkt deze nog wel, maar is er iets vreemds aan de hand. Airconditionings zijn raadselachtige systemen, dus het is altijd verstandig een specialist ernaar te laten kijken. Bijvoorbeeld als de airco van de auto stinkt of niet (goed) koelt. De vakmannen van autobedrijf Otto Voortman zorgen altijd voor een goedwerkende airconditioning. Of het nu om airco reparatie, airco reinigen of het bijvullen gaat.

Wanneer airco reinigen?

Is de airco defect? Dan is de kans groot dat dit te maken heeft met de aircocompressor. Is deze namelijk slecht of niet onderhouden en is er te veel of juist te weinig koudemiddel en olie toegevoegd? Dan kan deze defect raken en is het tijd voor airco reparatie. Airco reparatie vindt plaats in onze werkplaats. Na het repareren geniet u weer van een goedwerkende airconditioning en een frisse geur in de auto. Airco reparatie voorkomen? Laat deze dan met regelmaat controleren en bijvullen.

Help, de airco van de auto stinkt!

Werkt uw airconditioning naar behoren maar heeft u last van nare geurtjes? De specialisten van autobedrijf Otto Voortman reinigen uw airco graag zodat deze niet meer stinkt. Wij reinigen met een speciaal reinigingsmiddel, waarna de airco én het interieur weer fris ruiken. Het is niet alleen fijn dat de airco van de auto niet meer stinkt, het is ook nog eens veel beter voor uw gezondheid. Door aircoverontreiniging kunnen er namelijk irritatie aan de ogen en luchtwegen ontstaan, maar ook bacteriële infecties en allergische reacties. Een airco reinigen wanneer deze stinkt is dus erg belangrijk.

Airco reinigen voorkomen? Pas onderstaande tips toe!

Wanneer de airco van de auto stinkt vindt er bacteriegroei plaats op de verdamper. Dit ontstaat voornamelijk door grote temperatuurverschillen. Wilt u airco reiniging voorkomen of nare geurtjes tegengaan? Pas dan onderstaande tips toe.

  • Is de auto te warm, rijdt dan de eerste minuten met de ramen open voordat u de airconditioning aanzet.
  • Zet 10 minuten voor u op bestemming bent de airconditioning vast uit.
  • Gebruik wekelijks het koelsysteem, ook wanneer het eigenlijk niet nodig is.
  • Laat de airco regelmatig onderhouden en bijvullen om nare geuren te voorkomen.

Andere services van autobedrijf Otto Voortman

Natuurlijk kunt u ook voor ander onderhoud en reparaties terecht bij autobedrijf Otto Voortman. U kunt langskomen voor vakkundig schadeherstel in geval van schade, waarbij u ook kosteloos vervangend vervoer krijgt. Moet de auto gekeurd worden? Dan kunt u bij ons terecht voor de APK. Wij zijn namelijk een erkend APK-station.

Heeft u pech met uw auto en maakt u gebruik van BOVAG pechhulp? Wij worden direct ingeschakeld en helpen u spoedig weer op weg. Is de auto niet meer te redden na een ongeval of bent u toe aan wat nieuws? Ook dan kunt u bij autobedrijf Otto Voortman terecht. Wij bieden diverse nieuwe occasions aan en kijken graag welke het beste bij u en uw wensen aansluit. Wilt u uw auto verkopen? Ook dan staan onze specialisten voor u klaar.

Stel gerust uw vragen!

Heeft u nog vragen of opmerkingen over een airco reinigen of airco repareren? Of wilt u meer weten over de andere services of een afspraak inplannen bij Otto Voortman? Neem contact met en we staan graag voor u klaar!
Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.