0548 - 51 45 61 Vandaag geopend tot 17.30!

BOVAG Pechhulp

24/7 hulp bij pech onderweg. Snel op weg door reparatie ter plekke. En eventueel vervangend vervoer. Dat zijn de belangrijkste voordelen van BOVAG Pechhulp. Als lid van BOVAG helpen wij u graag wanneer u met pech langs de weg komt te staan.

BOVAG Pechhulp

Pech is niet altijd te voorkomen en komt altijd ongelegen. Bij pech wilt u daarom eigenlijk maar één ding: direct geholpen worden. Maakt u gebruik van BOVAG Pechhulp, dan wordt bij pech langs de weg meteen uw BOVAG autobedrijf ingeschakeld: Otto Voortman.

Wij zijn als eerste op de hoogte als u een pechgeval heeft. De alarmcentrale van BOVAG neemt direct contact met ons op zodra uw melding binnenkomt, zodat wij snel hulp kunnen verlenen. Onze ervaren monteurs helpen u vervolgens zo snel en goed mogelijk weer op weg. Zo zorgen zij er samen met BOVAG voor dat u altijd mobiel bent en blijft. Lukt het hen niet om de pech snel te verhelpen, dan regelen zij vervangend vervoer voor u.


24 uur per dag, 7 dagen per week

BOVAG Pechhulp staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Wanneer onze eigen monteurs niet in de gelegenheid zijn om uw kant op te komen, regelt BOVAG monteurs van een ander erkend garagebedrijf. In dat geval worden wij door de alarmcentrale op de hoogte gehouden over het verloop van uw situatie. Wij kunnen dus altijd iets voor u betekenen op het moment dat u onze hulp het hardst nodig heeft. En uiteraard zijn wij ook het aangewezen adres voor reparaties voortkomende uit strandingen.

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BOVAG pechhulp

Uw bolide loopt als een zonnetje en van het ene op het andere moment staat u met pech langs de weg. De motor die oververhit is, een klapband of ander ongemak. Vervelend en u wilt zo snel mogelijk weer de weg op. Daarom zoekt u naar een vakgarage in de buurt. Gelukkig bent u snel weer op weg met onze pechhulp: onze monteurs helpen u 24/7 weer de weg op te gaan. Direct pechhulp nodig? Bel ons op 088-4357645.

BOVAG in de buurt

Wanneer u BOVAG-lid bent, ontvangt u op ieder gewenst moment BOVAG pechhulp. Vanaf € 5,60 per maand maakt u al gebruik van BOVAG pechhulp. Wij zijn als BOVAG garage hierbij aangesloten en helpen u daarom graag zo snel mogelijk weer de weg op met een reparatie ter plekke. 

Wanneer onze eigen monteurs niet zelf in de gelegenheid zijn om langs te komen (+/- 50km rondom Rijssen), wordt er een erkende BOVAG monteur van een andere garage naar uw locatie gestuurd. Lukt het niet om uw voertuig direct te repareren? Dan wordt uw auto meegesleept en wordt er gratis vervangend vervoer geregeld. 

Kosten van pechhulp

Wanneer u BOVAG-lid bent, betaalt u geen voorrijkosten voor de monteur. Wanneer er bepaalde onderdelen vervangen dienen te worden of er moet groot onderhoud aan de auto worden uitgevoerd, dan zullen wij u altijd vooraf informeren over eventuele kosten. Zo komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan. Wij doen er alles aan om u met een glimlach uit onze garage te zien vertrekken. 

Vakgarage pechhulp Otto Voortman

Wanneer u pech onderweg krijgt, wilt u zo snel mogelijk weer veilig de weg op. Het is belangrijk dat u dan kiest voor een vakgarage die gespecialiseerd is in (BOVAG) pechhulp. Het probleem moet namelijk opgelost worden, niet nog groter gemaakt worden. Op zoek naar BOVAG in de buurt van Rijssen? Kies dan voor de diensten van Autobedrijf Otto Voortman. 

Onze garage is niet voor niets aangesloten bij BOVAG: wij bieden kwaliteit en een optimale ontzorging. Bij ons staat service dan ook op nummer één, zonder dat u daar altijd voor hoeft te betalen. Wij vinden het namelijk niet meer dan normaal dat wij tot het uiterste gaan om u te helpen. Ook wanneer er problemen zijn, komen wij afspraken na. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van persoonlijk en informeel contact, zekerheid en flexibiliteit.

Lid worden van BOVAG pechhulp

Via de website van BOVAG Pechhulp kunt u lid worden voor pechhulp vanaf € 5,60 per maand. U wordt dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week geholpen bij pech, ook voor uw eigen deur. Uw lidmaatschap is jaarlijks op te zeggen of over te dragen naar een ander vervoermiddel.

Onderhoud en APK door een
BOVAG vakgarage in de buurt

Geen acute hulp nodig bij pech, maar heeft uw auto onderhoud of een APK nodig? Ook dan bent u aan het goede adres bij onze BOVAG-gecertificeerde garage. Eventueel kunt u dan tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van vervangend vervoer. 

Van kapotte lamp vervangen tot accucontrole: uw auto is bij ons in goede handen. Vooraf geven we u duidelijk inzicht in de kosten zodat u achteraf met een prettig gevoel bij ons weggaat. 

Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.