0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Lease Service Center

Bent u tevreden met uw auto, bus of bedrijfswagen en wilt u dat graag zo houden? Dan is goed onderhoud van groot belang. Autobedrijf Otto Voortman is een professioneel adres waar uw leaseauto in goede handen is.

Lease Service Center

Ook al is uw leasewagen niet uw eigen bezit, u behandelt ‘m wel zo. Of het nu gaat om een lease-auto, bedrijfsauto of leasebus: bij ons is ‘ie in goede handen. Van gepland onderhoud tot schadeherstel: wij lappen ‘m snel weer op. 

Onderhoud aan uw leasewagen

Grote- of kleine beurt, een aircocheck, banden vervangen of de accu doormeten: voor deze en ander onderhoud aan uw lease-auto kunt u terecht in onze garage. Wacht tijdens het onderhoud in onze garage met een goede kop koffie. Geen tijd? Geen nood! We regelen graag vervangend vervoer voor u zodat u meteen weer op weg kunt. Aan het einde van de dag staat uw trouwe vierwieler dan weer als nieuw op u te wachten. 

APK

De (jaarlijkse) APK van uw lease-auto. Vervelend, maar wel enorm belangrijk. Het zorgt ervoor dat u veilig de weg opgaat met uw bolide. Wanneer u een spiksplinternieuwe model rijdt blijft de APK u mogelijk bespaard, maar bij een exemplaar dat al een paar jaar meegaat ontkomt u er waarschijnlijk niet aan. 

Gelukkig zorgen wij ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt. U brengt ‘m ‘s ochtends weg en kunt via ons vervangend vervoer regelen. Tussentijds laten we weten of de auto door de keuring komt en wanneer er eventuele reparaties benodigd zijn bespreken we dat eerst met u. Zo komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan. Wij werken samen met een groot aantal leasemaatschappijen waardoor u gemakkelijk uw APK bij ons kunt plannen in ons lease service center. 

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat paaltje dat uit het niets opdoemt, uw zoon of dochter die net te kort met de fiets langs de lak gaat of een botsing. Bij een zakelijke lease-auto worden de kosten van schadeherstel mogelijk (deels) vergoed, toch doet het pijn. Die kras op de lak of deuk wilt u het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Uitdeuken, overspuiten of onderdelen vervangen: wij helpen u graag weer zo snel mogelijk op weg na schade. Maak direct een afspraak om uw voertuig op te lappen.

Bovag lease service center

Bent u BOVAG-lid? Dan kunnen we u direct helpen bij pech onderweg. Onze garage is namelijk BOVAG-gecertificeerd. De BOVAG-pechhulp neemt direct contact op met ons wanneer u met panne langs de weg komt te staan. In een straal van +/-50 km rondom Rijssen zorgen we dat er zo snel mogelijk een gespecialiseerde monteur uw kant op komt. Lukt dat niet, dan wordt een van de andere aangesloten bedrijven op pad gestuurd.

We proberen ter plekke uw auto te repareren zodat u snel weer uw weg kan vervolgen. Wanneer dat niet lukt zorgen we voor het vervoer naar de garage toe en heeft u recht op vervangend vervoer. Direct hulp nodig? Bel ons op 088-4357645. 

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.