0548 - 51 45 61 Vandaag geopend tot 17.30!

Lease

Op het gebied van lease heeft u bij Autobedrijf Otto Voortman twee mogelijkheden. Voor beide mogelijkheden schakelen wij met een deskundige partner: Autohopper in het geval van shortlease, DTC Financiering in het geval van een gewone lease.

Short lease

Uw auto die net verkocht is en u heeft een kleine overbruggingsperiode voordat u uw nieuwe auto krijgt. Als startend ondernemer laagdrempelig een auto leasen of als werkgever flexibel het wagenpark uitbreiden: een greep uit een aantal redenen waarom short lease voor u interessant kan zijn. Bij Autobedrijf Otto Voortman kunt u een auto shortleasen. Maar wat is short lease precies en wanneer is het interessant? Wij vertellen u er graag meer over.

Wat is short lease?

Zoals de naam al verraadt, is short lease een lease voor een korte periode. Short lease zit tussen een leasecontract en een auto huren in. Bij short lease ga je een periode aan voor ten minste 30 dagen, daarna is dit contract dagelijks opzegbaar.

Short lease of huren?

Heeft u een auto slechts een paar dagen nodig? Dan is een auto huren in de meeste gevallen interessanter. Een auto huren is interessant wanneer u bijvoorbeeld een uitje met het gezin heeft dat u graag met de auto wilt doen. Een shortlease contract bedraagt ten minste 30 dagen, tot maximaal twee jaar. Heeft u een auto ten minste een maand nodig? Kies dan voor short lease, dit is in de meeste gevallen goedkoper dan een auto huren. Liever langer leasen of onderhoud aan uw leaseauto bij ons uitbesteden? Lees hier meer over ons Lease Service Center

Short lease zakelijk

Als werkgever kan het interessant zijn om te kiezen voor short lease. Wanneer u een wagenpark voor de deur heeft staan en u werkt met flexibele arbeidscontracten, kan het zomaar voorkomen dat u met overbodige leasecontracten blijft zitten wanneer de overeenkomst wordt beëindigd. Bij short lease kunt u na een maand het contract dagelijks opzeggen, waardoor u dit risico niet loopt. 

Als zzp’er kan short lease ook interessant zijn. U rijdt in de nieuwste auto die vaak, in verhouding met andere auto’s, een stuk zuiniger is. Meteen een goed imago voor uw onderneming! Ook als u startend bent, kan short lease interessant zijn. Waar u bij een lang leasecontract vaak jaarrekeningen moet overleggen, die u logischerwijs nog niet kan tonen, hoeft dit bij short lease niet. Op die manier rijdt u in een nieuwe auto zonder risico’s!

Short lease privé

“Short lease is voor mij privé toch helemaal niet interessant?” Een misverstand dat wij vaker horen. Want hoewel het privé minder vaak voorkomt, zijn er toch verschillende redenen om te kiezen voor short lease. 

Een nieuwe baan

Heeft u bijvoorbeeld net een nieuwe baan en zit u nog in de proeftijd? Zonde als u dan een auto aanschaft of private leaset voor ten minste 24 maanden, terwijl er geen volledige zekerheid is dat u deze baan behoudt. Wanneer u geen auto in het bezit heeft en u start met een nieuwe baan, is short lease een prima optie. 

Op vakantie met een grotere auto

Heeft u een kleine auto, maar wilt u op vakantie met het hele gezin? De hele weg als sardientjes in een blik richting Zuid-Europa is niet ideaal. Lease een grotere auto zodat u comfortabel aan uw reis begint. 

Een nieuwe auto uitproberen

Droomt u al maanden over die ene, flitsende bolide? Zonde als het dan uiteindelijk een tegenvaller blijkt te zijn zodra u ‘m in gebruik heeft. Met short lease kunt u de auto eerst uitproberen. Wel de lusten, niet de lasten. 

De tijd overbruggen wanneer u uw oude auto heeft verkocht

Heeft u net uw oude auto verkocht, maar laat de nieuwe auto nog even op zich wachten? Geen probleem met short lease! Wanneer de verwachte leverdatum nog onbekend is, kunt u het contract na een maand dagelijks opzeggen. U heeft daarmee geen afkoopsom en betaalt geen onnodige kosten. Flexibiliteit ten top!

Kosten van short lease

Afhankelijk van onder andere het type auto, de brandstof en looptijd wordt de maandelijkse premie berekend. Het voordeel van short lease is dat verzekeringen, wegenbelasting en eventueel onderhoud inbegrepen zitten. Ook wanneer de auto een bezoekje moet brengen aan de garage, bent u gegarandeerd van vervangend vervoer binnen 24 uur. Ook zitten 3.000 vrije kilometers hierbij inbegrepen. Wij werken op het gebied van short lease samen met Autohopper

Over Autobedrijf Otto Voortman

Wij zijn een autobedrijf met voorliefde voor de merken Volkswagen, Škoda, SEAT en Audi. Dankzij onze klantvriendelijkheid en een uitstekende service in de werkplaats zijn wij een begrip in de regio Rijssen.

Naast het verkopen van uw auto kunt u ook terecht voor andere diensten bij ons zoals onderhoud, reparatie, APK, schadeherstel, pechhulp en verhuur. Weten hoe wij ervoor zorgen dat u met uw (nieuwe) auto veel veilige kilometers maakt? Kom direct bij ons langs of neem direct contact op met ons.

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.