0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Verhuur

Heeft u tijdelijk een auto nodig? Zakelijk, bijvoorbeeld wanneer u of een medewerker een afspraak over ver heeft? Of privé, voor een vakantie, uitstapje of verhuizing? Huur dan uw auto bij Autohopper Rijssen.

Een ruime bus of verhuiswagen
huren in Rijssen!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper autoverhuur in Rijssen voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Zo heeft Autohopper voor jou klus altijd de juiste bus!

In bovenstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact?

Bel ons

Plan een afspraak

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huren zonder addertjes onder het gras!

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Rijssen aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren. Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? Bel dan gerust contact op met onze verhuurafdeling tel: 0548-514561. Waar vindt je ons? Kom je uit Enter, Rijssen, Goor, Holten of Nijverdal? Dan kunt u ons makkelijk vinden op aan de Daltonstraat 8 in Rijssen.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.