0548 - 51 45 61 Vandaag geopend tot 17.30!

Over ons

Autobedrijf Otto Voortman is een universeel autobedrijf met een voorliefde voor de merken Volkswagen, Škoda, SEAT en Audi. Dankzij onze klantvriendelijkheid en een uitstekende service in onze werkplaats zijn wij een begrip in Rijssen en omstreken.

Wij proberen uw wensen te overtreffen

Bij Autobedrijf Otto Voortman willen wij minimaal aan klantwensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen.

Bij ons staat service dan ook op nummer één, zonder dat u daar altijd voor hoeft te betalen. Wij vinden het namelijk niet meer dan normaal dat wij tot het uiterste gaan om u te helpen. En ook wanneer er problemen zijn, komen wij afspraken na. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van persoonlijk en informeel contact, zekerheid en flexibiliteit.


U kunt altijd bij ons terecht

Wat dit concreet voor u betekent? Dat u wanneer dat nodig is altijd bij ons terecht kunt. Dat er altijd een kopje koffie voor u klaar staat. Dat wij, terwijl u op uw auto wacht, altijd in zijn voor een praatje. Dat wij eerlijk tegen u zijn en het ook zeggen als wij u niet kunnen helpen. Dat wij u verder helpen als u met pech staat. Dat wij al uw vragen naar eer en geweten beantwoorden. Dat wij eerlijke prijzen hanteren. En vooral: dat wij persoonlijk betrokken zijn bij u en uw auto.

Wilt u onze persoonlijke werkwijze en de informele sfeer op onze werkvloer zelf ervaren?

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.