0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Onderhoud/Reparatie

Bij Otto Voortman in Rijssen bent u aan het juiste adres voor efficiënt onderhoud aan uw auto. De garage in Rijssen is uitgerust met de moderne(ste) apparatuur. Ook kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van vervangend vervoer. Zo zorgen wij er graag voor dat u bij ons terug komt.

Onderhoud of een reparatie

Uw zomer- of winterbanden wisselen, een kapotte lamp vervangen, de accu controleren, een ster in uw ruit repareren of een kapotte voorruit vervangen. Wat er ook aan uw auto moet gebeuren, de vakmensen van Otto Voortman staan voor u klaar.

Onze monteurs zijn breed georiënteerd en hebben de juiste kennis in huis om alle merken en typen auto’s te onderhouden en repareren. De werkplaats is uitgerust met de moderne(ste) apparatuur, waaronder geavanceerde diagnose-apparatuur om storingen aan uw auto te kunnen opsporen. Om alle werkzaamheden goed uit te kunnen voeren gaan onze monteurs bovendien regelmatig op training. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waar u en uw auto de vruchten van plukken.

Bandenservice

Een voorbeeld van mogelijk onderhoud is het wisselen van uw zomer- en winterbanden, bij ons beter bekend als onze bandenservice. Wij bieden een ruim assortiment aan banden en velgen en in onze werkplaats bent u verzekerd van professionele montage. En heeft u geen ruimte of zin in de opslag van uw zomerbanden of winterbanden bij u thuis? Dan slaan wij de banden graag voor u op. Heeft u ze nodig, dan hebben wij ze direct bij de hand.

Onderhoud airco

Nog een goed voorbeeld van onderhoud dat u door onze monteurs uit kunt laten voeren, is het onderhoud van uw airco. In de zomer - bij hoge buitentemperaturen - houdt de airco het interieur van uw auto lekker koel en ’s winters voorkomt de airco beslagen ramen. U gebruikt uw airco dus het hele jaar door. Laat daarom uw airco periodiek door ons onderhouden, reinigen en controleren op eventuele lekkages. Periodiek onderhoud verlengt de levensduur van uw airco, houdt de lucht in uw auto gezond en voorkomt geurtjes.

Wilt u onderhoud aan uw auto laten uitvoeren of moet er iets gerepareerd worden?

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.