0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Inkoop

Wanneer u besluit om uw auto te verkopen, zijn wij graag uw deskundige partner. Wij zijn eerlijk, open en reëel in onze communicatie en adviseren u zo goed als wij kunnen. Daarnaast bieden wij voor uw gebruikte auto altijd de best mogelijke prijs.

Uw auto verkopen

Zoekt u op internet naar ‘mijn auto verkopen’, dan ziet u meteen dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u hierdoor door de bomen het bos niet meer ziet. Kies daarom voor Autobedrijf Otto Voortman. Wij leiden de verkoop van uw auto in goede banen.
Denkt u aan verkoop via bijvoorbeeld Marktplaats, maar heeft u geen zin om Jan en Alleman aan uw deur te krijgen? Twijfelt u welke prijs u voor uw gebruikte auto kunt vragen? Weet u niet precies hoe het zit met het papierwerk, zoals het overschrijven van het kenteken? Wanneer u besluit om uw auto door ons in te laten kopen, heeft u hier geen zorgen over. Wij begeleiden de verkoop van uw auto van A tot Z en garanderen u een eerlijke prijs. Bent u benieuwd hoeveel uw auto nog waard is? Of heeft u de keuze voor ons als betrouwbare inkoper al gemaakt?

Auto verkopen

Jarenlang heeft uw auto u trouwe dienst bewezen. Dag in dag uit reed u ermee naar uw werk, reed u de kinderen ermee naar de sportclubs of deed u de wekelijkse boodschappen ermee. Hoewel de kans groot is dat u erg blij bent geweest met deze vierwieler, komt er een moment dat u denkt: ik wil mijn auto verkopen. Maar hoe pakt u dat precies aan? Op deze pagina vertellen we hoe wij u kunnen helpen met de verkoop van uw auto.

Ik wil mijn auto verkopen: hoe pak ik dat aan?

U bent misschien gehecht geraakt aan uw voertuig of bent juist blij dat u er eindelijk vanaf bent. Wat de reden ook is: het voertuig zal verkocht moeten worden. Dit is meteen de grootste ergernis van iedere autobezitter. Want hoe pakt u dat het beste aan? Er zijn hierin grofweg 2 opties:

1. Zelf uw auto verkopen via een verkoopplatform

Marktplaats of een ander verkoopplatform leent zich ervoor om uw auto te verkopen. In de praktijk komt het vaak neer op het investeren van veel tijd, advertentiekosten en een groot risico dat u loopt. Welke vraagprijs moet u eigenlijk vragen? Wilt u de betaling online ontvangen of cash? Hoe kunt u het cash geld controleren? Als deze zaken helder voor u zijn, dan is vervolgens de kans groot dat bieders ver onder de vraagprijs gaan zitten. Of er wordt nog geprobeerd om aan de deur te onderhandelen.

Het neemt een hoop tijd in beslag om uw auto zelf te verkopen. Wilt u een Diesel-auto verkopen? Verwacht weinig kopers vanwege verduurzaming of bedragen die naar de bodem worden gedreven. Als u vervolgens een mogelijke koper heeft gevonden, is het plannen van een afspraak lastig. U heeft tenslotte ook nog uw dagelijkse activiteiten die u niet even on-hold kunt zetten. En als de potentiële koper vervolgens langs komt: hoe pakt u dan zo’n proefrit aan? Kortom: veel gedoe bij het zelf verkopen van uw auto.

2. Uw auto verkopen via Autobedrijf Otto Voortman in Rijssen

Weg met de ongemakkelijke onderhandelingen, afspraken wanneer het eigenlijk niet uit komt, kopers aan de deur, vervelende proefritten, kans op oplichting en gedoe met papierwerk. U kunt uw auto namelijk gemakkelijk, veilig en snel verkopen via ons. Wij geven u een eerlijke verkoopprijs, regelen het papierwerk en verzorgen de overschrijving. Geen gedoe en een snelle en eerlijke afhandeling van A tot Z.

Uw auto inruilen

U verkoopt uw auto omdat u een nieuw exemplaar heeft gevonden, of omdat uw huidige auto teveel onderhoud met zich meebrengt. In dat laatste geval kunt u uw auto bij ons laten inruilen tegen een ander, tweedehands exemplaar. Van krachtige Volkswagens tot stijlvolle Audi's: wij bieden een breed aanbod aan occasions. Van handgeschakeld tot automaat en in verschillende brandstof-uitvoeringen. Voor iedere portemonnee is er een geschikte vierwieler te vinden. Hoewel ze niet meer nieuw zijn, zorgen we ervoor dat de auto’s in perfecte staat aan u worden gepresenteerd: alsof ze zó uit de fabriek komen rollen.

Over Autobedrijf Otto Voortman

Wij zijn een autobedrijf met voorliefde voor de merken Volkswagen, Škoda, SEAT en Audi. Dankzij onze klantvriendelijkheid en een uitstekende service in de werkplaats zijn wij een begrip in de regio Rijssen.

Naast het verkopen van uw auto kunt u ook terecht voor andere diensten bij ons zoals onderhoud, reparatie, APK, schadeherstel, pechhulp en verhuur. Weten hoe wij ervoor zorgen dat u met uw (nieuwe) auto veel veilige kilometers maakt? Kom direct bij ons langs of neem direct contact op met ons.

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.