0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Schadeherstel

U kent vast het gezegde ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’. Een botsing, een andere automobilist die even niet oplet voor het stoplicht, een geparkeerde fiets die tegen uw auto omvalt. Autoschade kan helaas iedereen overkomen. Wanneer het u overkomt scheelt het een hoop stress als u wordt geholpen door de vakmensen van Otto Voortman.

Autoschade, wat nu?

Wilt u autoschade laten herstellen? Wanneer u uw auto met schade bij ons binnen brengt, wordt er eerst een schaderapport gemaakt. Hierna starten onze monteurs met het weer in perfecte staat brengen van uw auto. Uiteraard zorgen wij - zonder meerprijs - ook graag voor vervangend vervoer.

Otto Voortman beschikt over een ruim modern pand waarin alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn om uw auto snel en vakkundig te herstellen. Bovendien is uw auto bij ons in handen van vakmensen. Zij zijn breed georiënteerd en hebben de juiste kennis in huis om alle merken en typen auto’s te repareren. Bovendien gaan onze monteurs regelmatig op training, zodat zij altijd de nieuwste technieken kunnen inzetten om de schade aan uw auto te herstellen.


Geen onaangename verrassingen

Wij staan daarnaast voor een open en eerlijke communicatie. Nadat uw auto schade heeft geleden is het erg prettig dat u kunt vertrouwen op uw schadeherstelbedrijf. Autoschade is immers niet iets waar u zich dagelijks mee bezig houd, en dat is maar goed ook. Bij ons wordt iedere schade correct en eerlijk afgehandeld. Blijkt er tijdens het herstellen meer aan de hand te zijn dan in eerste instantie gedacht, dan gaan onze monteurs het gesprek met u aan. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Wilt u onderhoud aan uw auto laten uitvoeren of moet er iets gerepareerd worden?

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een botsing, een andere automobilist die even niet oplet voor het stoplicht of een geparkeerde fiets die tegen uw auto omvalt. Niet altijd te voorkomen, gelukkig wel te verhelpen. We begrijpen hoe vervelend dit voor u is en staan daarom voor u paraat. Heeft u schade die direct verholpen moet worden? Wij staan u graag te woord. Neem direct met ons contact op en wij zorgen dat u zo snel mogelijk wordt geholpen.

Tips bij schadeherstel

Op het moment dat u schade aan uw auto ontdekt, is het eerst belangrijk om te bepalen wie schuld heeft hieraan. Neem bij een ongeluk meteen de schade op met de tegenpartij en vul samen de verzekeringspapieren in, indien van toepassing. Licht de verzekering in wanneer u uw schade wilt indienen en informeer wat dit financieel voor u betekent. Wissel de contactgegevens uit met de betrokkene(n), zodat u elkaar op de hoogte kunt houden.
Wanneer u later achter schade komt zoals vandalisme, een omgevallen fiets of ander incident, is het slim dit aan uw verzekering te melden. Afhankelijk van uw type verzekering en de oorzaak van de schade, kunt u namelijk een gedeelte of het hele bedrag terugkrijgen via uw verzekeraar. Prettig om vooraf te weten wat u terugkrijgt, voordat u uw auto laat repareren.

Hoe werkt schadeherstel bij Otto Voortman?

Schade aan de auto. Of het nu gaat om uw glanzende, nieuwe bolide of uw oude, trouwe barrel, het is en blijft pijnlijk. Daarom willen we graag ervoor zorgen dat het schadeherstel zo spoedig mogelijk en vlekkeloos verloopt. Wanneer u uw auto met schade bij ons binnen brengt, wordt er eerst een schaderapport gemaakt. Vooraf geven we u transparantie in de werkzaamheden en kosten, zodat u achteraf niet nog meer onaangename verrassingen heeft. Blijkt er tijdens het herstellen meer aan de hand te zijn dan in eerste instantie gedacht? Dan laten we dat vooraf eerst weten.

Hierna starten onze monteurs met het weer in perfecte staat brengen van uw auto. Met een kopje koffie in de hand kunt u wachten tot uw auto weer wordt hersteld naar z’n oude staat, of u kunt kiezen voor vervangend vervoer. Dit verzorgen wij zonder meerprijs. Een kleine pleister op de wond.

Kleine schades laten repareren

In sommige gevallen kan het voordeliger zijn om direct bij de autogarage uw auto te laten repareren, in plaats van dit via uw verzekering te laten lopen. Kleine schades zoals krassen op de lak kunt u laten overspuiten voor een relatief klein bedrag, in tegenstelling tot wat u kwijt bent bij uw verzekering. Uw no-claimkorting verdwijnt als sneeuw voor de zon en dat ziet u terug in uw maandelijkse premie. Twijfelt u of u het moet indienen bij de verzekering óf direct wilt betalen? Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave.

Schadeherstel door uitdeuken

Soms is het niet eens nodig om over te spuiten. Wanneer uw auto kleine deukjes heeft opgelopen, kunnen we dit gemakkelijk voor u uitdeuken zonder dat hier de verf aan te pas komt. Leuk voor u en uw portemonnee. We geven vooraf eerlijk aan wat er mogelijk is, zodat u snel weer verder kunt met de orde van de dag.

Kies voor schadeherstel in Rijssen, bij Otto Voortman

Is uw auto toe aan reparatie en woont u in de buurt van Twente? Autobedrijf Otto Voortman is al jarenlang een begrip in de regio. Naast schadeherstel bieden wij ook nog andere diensten aan, zoals onderhoud en reparatie, APK en Bovag Pechhulp. Kies daarom voor schadeherstel bij ons in Twente!

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.