0548 - 51 45 61 Vandaag geopend tot 17.30 !

Inkoop

Toe aan een nieuwe auto, maar heeft u uw huidige auto nog niet verkocht? Geen probleem! U ruilt ‘m gemakkelijk in bij ons. Een eerlijke prijs voor uw oude auto zonder vervelende onderhandelingen. Wij begeleiden de verkoop van A tot Z en zorgen ervoor dat u daarna tevreden wegrijdt met uw nieuw aangeschafte occasion. 

Autobedrijf Nijverdal

Uw auto naar de garage brengen staat waarschijnlijk niet bovenaan op uw wensenlijstje. U kunt uw tijd een stuk beter indelen en reparaties kosten u natuurlijk geld. Maar als het dan toch moet gebeuren, dan kan het maar beter bij een erkende garage zijn. Op een steenworp afstand van Nijverdal vindt u autobedrijf Otto Voortman, een erkende BOVAG-garage. Direct hulp nodig? Neem dan nu contact met ons op of kom direct langs in onze garage. 

Met uw auto gaat u zuinig om. De onderhoudsbeurten worden trouw op het juiste moment gepland en de APK staat rood omcirkeld in uw agenda. Uw auto is een grote investering, daarom wilt u ervoor zorgen dat de conditie ervan goed blijft. U zoekt een garage die dit begrijpt.

Door de onderhoudsbeurten blijft uw voertuig als een zonnetje lopen. Naast het gepland onderhoud bieden wij ook onderhoud bij schade of ongevallen. Want hoewel u alles in het werk stelt om uw bolide schadevrij te houden, kan een ongeluk in een klein hoekje zitten en buiten uw eigen schuld om zijn. Ook bij pech onderweg staan we voor u klaar.

Wij bieden de pleister op de wond door een goede service te bieden en transparant te zijn. Geen onverwachte kosten achteraf. Blijkt er meer onderhoud nodig te zijn dan vooraf besproken? Dan stellen wij u daar eerst van op de hoogte. Met een goed gevoel rijdt u na afloop weer weg bij ons, klaar voor vele en veilige kilometers. Met uw lease-auto kunt u ook terecht voor onderhoud bij ons, aangezien we met verschillende leasemaatschappijen samenwerken.

Onze monteurs zijn breed georiënteerd en hebben de juiste kennis in huis om alle merken en type auto’s te onderhouden en repareren. Niet voor niets zijn wij BOVAG gecertificeerd. U kunt bij ons autobedrijf vlakbij Nijverdal terecht voor verschillende soorten onderhoud, namelijk:

Direct schadeherstel na een ongeval? Bel direct met ons via 0548 - 51 45 61.  

Auto occasions Nijverdal

Jarenlang heeft uw huidige voertuig trouwe dienst geleverd, maar inmiddels bent u ‘m ontgroeid. Afgekeurd, te veel kilometers op de teller of een veranderende (gezins)situatie. Een greep uit de redenen waarom het tijd is voor een ander exemplaar. 

Bij ons kunt u verschillende occasions leasen en kopen. Van een trouwe Volkswagen tot snelle Porsche. Handgeschakeld of automaat en voor iedere prijsklasse geschikt. Bekijk ons aanbod online of kom langs in de garage. 

Onze overige diensten

Naast onderhoud of de koop of verkoop van uw auto kunt u ook terecht voor andere zaken bij ons. Heeft u tijdelijk een busje nodig omdat u gaat verhuizen, of een grotere auto omdat u met het gezin op vakantie gaat of een lang weekend weg met vrienden? Dan kunt u een voertuig huren, leasen of kiezen voor short lease

Kies voor autobedrijf Otto Voortman

Autobedrijf Otto Voortman is een universeel autobedrijf met een voorliefde voor de merken Volkswagen, Škoda, SEAT en Audi. Dankzij onze klantvriendelijkheid en een uitstekende service in onze werkplaats zijn wij een begrip in Nijverdal en omstreken. Hoe kunnen wij u vandaag helpen?

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.