0548 - 51 45 61 Vandaag vanaf 08.15 weer geopend!

Verhuur

Heeft u tijdelijk een auto of bus nodig? Zakelijk, bijvoorbeeld wanneer u of een medewerker een afspraak over ver heeft? Of privé, voor een vakantie, uitstapje of verhuizing? Huur dan uw auto bij Autobedrijf Otto Voortman in Rijssen.

Auto of bus huren

Kunt u uw eigen auto tijdelijk niet gebruiken? Of heeft u een bus nodig voor een klus of verhuizing? Dan is het wel zo handig dat u die bij uw eigen vertrouwde garage kunt huren. Zoals bij Autobedrijf Otto Voortman in Rijssen. Dankzij onze samenwerking met Autohopper bent u bij ons verzekerd van een huurauto of huurbus in een uitstekende staat en tegen een scherp tarief.

Die auto kunt u zowel particulier als zakelijk bij ons huren. Zonder open eindjes. Over de eerste honderd kilometer betaalt u geen brandstof en het tarief is altijd inclusief verzekering, pechhulp en BTW. U betaalt per dag, weekend of week een vast tarief dat afhangt van de auto of bus die u kiest. U heeft hierbij de keus uit diverse personenauto’s, bestelbusjes en personenbusjes. Transparanter en gemakkelijker kan het niet!

Een auto of bus huren via Autohopper Rijssen

Met meer dan honderd vestigingen is Autohopper de grootste autoverhuurder van Nederland. Door die uitstekende dekking is er altijd wel een autogarage bij u in de buurt waar u een auto, bedrijfswagen of bus kunt huren. In Rijssen is dat Autobedrijf Otto Voortman, waarvan de verhuurtak als Autohopper Rijssen door het leven gaat. Via de landelijke website van Autohopper of die van een vestiging kunt u eenvoudig en snel in drie stappen een huurauto of huurbus reserveren:

 1. u selecteert de auto of bus van uw voorkeur
 2. u kiest eventuele extra opties
 3. u vult uw persoonlijke gegevens in en verstuurt uw aanvraag.

Op de landelijke website van Autohopper is het aanbod van auto’s en bussen groter dan op die van de vestigingen. U kunt daar direct de vestiging invoeren waar u de auto of bus wilt afhalen. Staat uw vestiging, bijvoorbeeld Autohopper Rijssen, er niet tussen? Dan is de auto of bus van uw keuze daar niet beschikbaar. Maar laat u hierdoor niet meteen ontmoedigen. Neem contact op met de vestiging van uw keuze om te vragen of zij de door u gewenste huurauto of huurbus toch kunnen leveren. In overleg met een andere Autohopper in de buurt kan dat wellicht voor u worden geregeld. Bij Autohopper denken we graag oplossingsgericht met u mee. Dat is bij Autohopper Rijssen niet anders.

Een auto of bus met extra opties huren

Met extra accessoires kunt u de zekerheid, het comfort of het plezier van uw huurauto of huurbus bij Autohopper tegen geringe meerkosten verhogen. Zo kunt u uw huurauto of huurbus met de volgende extra opties verrijken:

 • verlaging eigen risico
 • inzittendenverzekering
 • extra bestuurder
 • kinderzitje
 • navigatiesysteem
 • trekhaak
 • winterbanden.

Welk rijbewijs is er nodig voor een bestelbus van Autohopper?

Met uw ‘gewone’ autorijbewijs (rijbewijs B) mag u ook in een bestelbus rijden. U mag met dit rijbewijs namelijk alle motorvoertuigen “ingericht voor vervoer van maximaal 8 personen (inclusief bestuurder, 9 personen) en met een maximale massa van 3.500 kilo (leeggewicht plus laadvermogen)” besturen. Hieronder vallen nagenoeg alle personenauto’s en ook bestelauto’s. Zo kunt u bij Autohopper Rijssen een bestelbus met een laadruimte van 20 m3 huren die u met een rijbewijs B mag meenemen.

Waarom een auto of bus huren bij Autohopper Rijssen?

Autohopper gaat voor de combinatie van gemak met een scherpe prijs. Bij Autohopper Rijssen (ofwel Autobedrijf Otto Voortman) kunt u al vanaf €19 een auto huren. Het bestelproces is transparant en eenvoudig. U weet bij de afronding van uw bestelling wat uw totale huurkosten zijn. Bij Autohopper houden we niet van negatieve verrassingen achteraf, omdat onze klanten daar ook niet van houden. Wilt u precies weten waar u bij de huur van een auto of bus aan toe bent? Dan bent u bij Autohopper Rijssen aan het juiste adres. En dat onze huurauto’s maximaal twee jaar oud zijn, is mooi meegenomen…

Bel ons

Plan een afspraak

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG

Klanten vertellen

Openingstijden

Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-15.00

Contactgegevens

 • Daltonstraat 18, 7461 AC Rijssen
 • 0548 - 51 45 61
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden
Ontwerp en realisatie door Identiteit & Media.
Gewijzigde openingstijden

Zaterdag 19 en 26 Oktober zijn wij geopend tot 13:00 uur.