0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Services voor uw Volkswagen

Dankzij onze voorliefde en expertise voor dit bijzondere merk, zijn wij dé Volkswagen specialist in Rijssen en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen en ongemakken. Zo bieden wij u graag verschillende services aan, om uw auto weer efficiënt te laten rijden. Zo kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie, APK-keuringen en schadeherstel.

Autobedrijf Otto Voortman: dé Volkswagen specialist

Beschikt u over een Volkswagen? Of wilt u graag over een Volkswagen beschikken? Dan bent u van harte welkom bij Autobedrijf Otto Voortman: dé Volkswagen specialist in Rijssen en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor allerlei services, om uw Volkswagen weer veilig de weg op te krijgen. Ook kunt u verschillende auto’s en busjes van dit geweldige merk kopen, huren en leasen.

Onze voorliefde voor Volkswagen

Ons team bestaat uit een groep deskundigen, met een grote voorliefde voor Volkswagen. Dankzij onze kennis over dit Duitse merk, kunt u altijd bij ons terecht met uw auto. Naast dat wij uw auto graag weer veilig de weg op willen brengen, staat service bij ons op de eerste plek. Zo bent u bij ons verzekerd van persoonlijk contact, zekerheid en flexibiliteit.

Ontmoet ons team in onze showroom

Onderhoud en reparatie

Is uw Volkswagen toe aan een onderhoudsbeurt? Of is er een reparatie nodig? Dan bent u welkom bij onze autogarage. Dankzij onze voorliefde voor Volkswagen, beschikken onze vakmensen over de juiste kennis om uw auto efficiënt te onderhouden en repareren. Ondertussen kunt u gebruik maken van vervangend vervoer, tegen een laag tarief.

Maak een werkplaatsafspraak

Algemene Periodieke Keuring

Naast Volkswagenspecialist, is ons autobedrijf ook een officieel APK Keuringsstation. U bent dus van harte welkom om uw Volkswagen bij ons te laten keuren. Onze gespecialiseerde keurmeester checkt uw auto op verschillende punten. Uiteraard ligt onze focus op uw veiligheid en die van uw mede weggebruikers. Bij ons is uw APK klaar terwijl u wacht, met of zonder afspraak.

Maak een werkplaatsafspraak

Schadeherstel

Schade aan uw Volkswagen auto: het is een doorn in het oog. Gelukkig kunt bij onze autogarage ook terecht voor eventueel schadeherstel. Breng gerust uw auto bij ons binnen: onze vakmensen stellen een schaderapport op, waarna onze monteurs uw Volkswagen weer in perfecte staat brengen. Ondertussen kunt u profiteren van vervangend vervoer, uiteraard zonder meerprijs.

Maak een werkplaatsafspraak

Schadeherstel bij ons autobedrijf

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan iedereen overkomen. Die deuk of kras op uw auto doet waarschijnlijk veel pijn. Wij helpen u graag weer snel op weg. Er wordt een schaderapport opgemaakt, met een inschatting van de kosten. Daarna doen onze monteurs hun uiterste best om ervoor te zorgen dat uw auto in de originele (of betere) staat terugkeert. Komen we er tijdens de reparaties achter dat er meer werk nodig is? Dan laten wij dit vooraf aan u weten. Geen verrassingen achteraf. 

Wilt u sneller weer de weg op dan dat onze monteurs kunnen werken? Dan krijgt u van ons -zonder meerprijs- vervangend vervoer mee. 

Direct schadeherstel na een ongeval? Bel direct met ons via 0548 - 51 45 61.  

Een Volkswagen aanschaffen, huren of leasen

Wilt u beschikken over een Volkswagen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Vandaar dat wij ons ontwikkelt hebben tot een échte Volkswagenspecialist. Bij ons kunt u daarom terecht voor verschillende occasions en verhuur/lease.

Occasions

Als Volkswagenspecialist beschikken wij over de mooiste Volkswagen auto’s, waar u nu nog de weg mee op kan. Het kiezen van een tweedehands auto of bedrijfswagen hoeft gelukkig niet lastig te zijn: ons deskundige team geeft u graag eerlijk en persoonlijk advies in onze showroom. Zo bieden wij u altijd een Volkswagen aan die bij u past, voor een aantrekkelijke prijs.

Bekijk al onze occasions

Verhuur

Wilt u tijdelijk beschikken over een Volkswagen? Ook dan kunt u terecht bij ons autobedrijf. Zakelijk of privé: bij ons kunt u kiezen uit een breed aanbod Volkswagens. Zo beschikken wij zowel over auto’s als busjes, die u voor een korte periode kunt huren. Maak gemakkelijk en snel een prijsberekening via onze website.

Ons aanbod huurauto’s en -busjes

Short lease

Wilt u liever leasen voor een korte periode? Dan is short lease iets voor u: zo beschikt u 30 dagen lang over een Volkswagen, waarna u het contract dagelijks kunt opzeggen. Wij brengen u graag in contact met onze deskundige partners, om u zo in alle gemakken te voorzien.

Maak een afspraak

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.