0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Onze services als Skoda specialist

Autogarage Otto Voortman staat bekend als een betrouwbare Skoda specialist. Bij ons staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel: vandaar dat wij u graag diverse services aanbieden, waar uw Skoda van zal profiteren. Denk aan onderhoud en eventuele reparaties. Ook voor schadeherstel en APK-keuringen kunt u terecht bij onze autogarage.

Skoda specialist

Op zoek naar een deskundig autobedrijf met verstand van het merk Skoda? Als erkende Skoda specialist is autogarage Otto Voortman u graag van dienst. Zo kunt u bij ons terecht voor verschillende services om uw huidige Skoda weer veilig de weg op te krijgen. Daarnaast bieden wij u diverse occasions, verhuur- en leasemogelijkheden aan.

Otto Voortman: dé Skoda specialist. Bezoek ons in Rijssen, of neem contact met ons op.

Reparatie en onderhoud

Als Skoda specialist kunt u bij ons terecht om uw voertuig te onderhouden en te repareren. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis om uw Skoda weer veilig de weg op te helpen. Daarnaast is onze werkplaats uitgerust met moderne apparatuur, waardoor wij in staat zijn om alle werkzaamheden deskundig en juist uit te voeren.

Is uw Skoda toe aan onderhoud of een reparatie? Maak dan een werkplaatsafspraak bij dé Skoda specialist in Rijssen.

Schadeherstel

Uw Skoda heeft schade, hoe moet u nu verder? Bij Otto Voortman kunt u ook terecht voor schadeherstel. Zodra uw auto bij ons binnen komt, stellen wij een schaderapport op. Daarna zullen onze deskundige monteurs uw Skoda weer in perfecte staat brengen. Daarnaast zorgen wij ook voor vervangend vervoer, zonder dat u hier voor hoeft te betalen. Een open en eerlijke communicatie: bij ons zult u niet voor onaangename verrassingen te komen staan.

Wilt u schade aan uw Skoda laten herstellen? Plan in dat geval een werkplaatsafspraak in.

Een Skoda aanschaffen: ons aanbod

Als autogarage met een voorliefde voor het merk Skoda vindt u bij ons diverse auto’s van dit prachtige merk. Wij helpen u graag bij het maken van een verstandige keuze: we vertellen u graag meer over onze occasions. Ook kunt u bij ons gemakkelijk een Skoda huren of leasen.

APK-keuringen

Een APK keuringsstation, die ook nog eens verstand heeft van uw Skoda? Bij ons kunt u terecht voor een APK-keuring van uw auto. Onze keurmeester zal uw auto beoordelen op diverse punten, waarbij de nadruk ligt op uw veiligheid en die van de weggebruikers om u heen. Zonder zorgen weer veilig kunnen deelnemen aan het verkeer: dat garanderen wij.

Is uw Skoda weer toe aan een APK-keuring? Maak in dat geval een werkplaatsafspraak.

Occasions

Als Skoda specialist kunt u bij ons terecht voor een breed aanbod occasions. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar, om u bij te staan bij de keuze van uw nieuwe Skoda. Daarnaast staan wij voor een eerlijke communicatie. Is een Skoda toch niet iets voor u? Geen punt: wij beschikken over een breed aanbod en vinden altijd een auto die bij u past.

Benieuwd naar onze occasions? Bekijk ons aanbod online, of kom langs bij onze autogarage.

Een Skoda huren of leasen
bij dé Skoda specialist

Als Skoda specialist kunt u bij ons terecht voor het huren van een Skoda. Een aantrekkelijke optie, voor zowel zakelijke doeleinden als privé. Bij ons kunt u namelijk snel, gemakkelijk en goedkoop een auto of bestelbus huren.

Als Skoda specialist kunt u ook bij ons terecht voor een short lease: een contract van dertig dagen, waarna u deze gemakkelijk dagelijks kunt opzeggen.

Benieuwd naar onze lease- en verhuurmogelijkheden? Neem voor vragen gerust contact op.

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.