0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Onderhoudsbeurt

Een kleine onderhoudsbeurt inplannen? Dan kiest u voor Otto Voortman. Zo is onze garage in Rijssen uitgerust met het modernste apparatuur. Ons deskundige team beschikt over de juiste expertise om uw auto te controleren op belangrijke aandachtspunten. Voor een kleine beurt kunt bij ons een werkplaatsafspraak inplannen, of neem van tevoren alvast contact op.

Kleine beurt auto

Heeft uw auto al een kleine beurt gehad? Het inplannen van een kleine beurt bevordert namelijk de levensduur van uw voertuig. Zo blijft u rijden in een veilige auto en voorkomt u slijtage, schade en hoge kosten.

Heeft mijn auto een kleine beurt nodig?

Hoewel een kleine beurt niet vereist is, raden wij het aan dat u deze wel uit laat voeren. Uiteraard wilt u zorgeloos weg op kunnen, zonder een gevaar te zijn voor anderen.

Als u in een oudere auto rijdt van 7 jaar of ouder, wordt het aangeraden om jaarlijks een kleine beurt uit te voeren. U kunt er ook voor kiezen om na elke 15.000 kilometer een onderhoudsbeurt in te plannen. Als u in een nieuwere auto rijdt, dan zult u vanzelf een melding zien in uw dashboard.

Kleine beurt auto: welkom bij Otto Voortman

Is uw auto weer toe aan een kleine beurt? Kom dan langs bij Otto Voortman. In onze geavanceerde garage staan onze deskundige medewerkers voor u klaar, om uw voertuig te controleren op belangrijke aandachtspunten. Is alles in orde? Dan verzekeren wij u dat u zonder zorgen de weg op kunt.

Voor een kleine beurt plant u eenvoudig en snel een werkplaatsafspraak in. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een afspraak inplannen

Wat is een kleine beurt?

Of u nou beschikt over een oude of nieuwe auto: ieder voertuig profiteert van een kleine beurt. Tijdens deze standaard periodieke onderhoudsbeurt zal een garage uw auto controleren op de belangrijke punten. Denk aan het verversen van uw motorolie, het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof en een accucheck. Ook worden eventuele slijtages vroegtijdig opgespoord. Dit alles zal u een hoop leed besparen in de toekomst.

Wat is het verschil tussen een kleine en grote beurt? Hoewel beide onder de standaard onderhoud van uw auto vallen, zit er toch een degelijk verschil. Zo is een grote beurt uitgebreider dan een kleine beurt, waarbij meer en andere controlepunten worden gecheckt.

Ook is een kleine beurt niet hetzelfde als een APK keuring. Zo wordt er tijdens een kleine beurt daadwerkelijk onderhoud verricht aan uw voertuig, terwijl een APK keuring juist als controle dient. Daarnaast is een kleine beurt niet verplicht.

Ons universele autobedrijf

Onze autogarage in het centrum van Rijssen is uw ideale uitvalsbasis voor een betrouwbare kleine beurt. Zo kunt u terecht bij onze specialisten voor een grotere beurt of een verplichte APK keuring. Zo kunt u zonder zorgen uw weg weer vervolgen.

Is er geconstateerd dat uw auto schade heeft opgelopen? Geen probleem voor onze autogarage: u kunt altijd rekenen op deskundig schadeherstel. Een ongelukje zit helaas in een klein hoekje. Ons team bestaat uit echte vakmensen, die graag uw stress wegnemen en uw auto weer in perfecte staat stellen.

Op zoek naar een nieuwe auto? Onze autogarage beschikt over een ruim aanbod occasions: voor ieder wat wils. Wilt u tijdelijk beschikken over een nieuw voertuig? Bij ons kunt u eenvoudig een auto huren. Ook beschikken we over verschillende busjes met diverse formaten. Liever voor een langere periode beschikken over een nieuwe auto? Geen punt: bij ons kunt u moeiteloos een auto leasen. Ideaal voor particuliere en zakelijke doeleinden.

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.