0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Grote beurt

Bij autobedrijf Otto Voortman kunt u terecht voor een grote beurt aan uw auto. Als vakkundige garage beschikken wij over deskundige medewerkers en de beste apparatuur, om uw auto grondig te controleren. Neem contact met ons op, of kom langs bij onze werkplaats.

Grote beurt auto

Zowel bij gloednieuwe auto’s als tweedehands voertuigen is het uitvoeren van een grote beurt van belang. Middels deze onderhoudsbeurt wordt uw auto op verschillende punten gecontroleerd, waarna u weer gegarandeerd bent van uw veiligheid.

Het belang van een grote beurt

Is het al tijd voor een grote beurt aan uw auto? Hoewel een onderhoudsbeurt niet verplicht is, zult u hier zeker van profiteren. Zo wordt uw auto gecontroleerd op verschillende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan uw accu, banden, ruiten en airco. Dankzij deze grote beurt worden defecten vroegtijdig opgespoord en kunnen problemen direct worden aangepakt. Zo wordt schade voorkomen en de veiligheid van uw auto gewaarborgd. Bij Otto Voortman helpen wij u graag weer veilig de weg op. Kom bij ons langs voor een grote beurt aan uw auto.

Wanneer heeft een auto een grote beurt nodig

Is uw auto toe aan een grote beurt? Bij onze garage bent u aan het juiste adres. Maak nu nog een werkplaatsafspraak en voorkom schade.
Met een grote beurt aan uw auto voorkomt u schade en bent is uw veiligheid gewaarborgd. Een onderhoudsbeurt is niet verplicht, maar wordt toch sterk aangeraden. Wanneer en hoe vaak uw auto een grote beurt nodig heeft, hangt af van het model en de gereden kilometers. Over het algemeen doet u er goed aan om iedere twee jaar uw auto langs te brengen voor een grote beurt. Ook na elke 30.000 gereden kilometers wordt een grote beurt aangeraden. Daarnaast kunt u het instructieboekje van uw auto raadplegen voor aanbevolen onderhoudsintervallen.

Een grote onderhoudsbeurt bij Otto Voortman

Bij Otto Voortman kunt u terecht voor een grote beurt aan uw auto. Zo zijn wij voorzien van de beste apparatuur en een deskundig team. Als universeel autobedrijf – met een voorliefde voor de merken Volkswagen, Skoda, SEAT en Audi – zijn wij in staat om uw auto te voorzien van een onderhoudsbeurt. Daarnaast profiteert u bij ons van klantvriendelijkheid: service staat immers hoog bij ons in het vaandel. Betrouwbaarheid, zonder vervelende verrassingen. Mochten er toch reparaties nodig zijn aan uw auto, dan is dat geen probleem: bij ons kunt u gebruik maken van vervangend vervoer voor een gereduceerd tarief. Mogen wij uw auto voorzien van een grote beurt? Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Onze andere services

Garage Otto Voortman: alles voor uw auto. Naast een grote beurt, kunt u voor verschillende services bij ons terecht. Alles om u veilig de weg op te krijgen.

Mocht u schade hebben aan uw auto, dan kunt u bij ons terecht voor vakkundig schadeherstel. Wij herstellen uw schade, terwijl u gebruik kunt maken van vervangend vervoer zonder meerprijs.

Daarnaast zijn wij een erkend APK keuringsstation. Vandaar dat u bij ons terecht kunt voor een deskundige APK keuring, zodat u gegarandeerd weer veilig de weg op kunt.

Ook voor het aanschaffen van een nieuwe auto kunt u terecht bij ons universele autobedrijf. Zo beschikken wij over een uitgebreid aanbod occasions. Daarnaast kunt u bij ons gemakkelijk een auto of busje huren. Voor het short leasen van een auto bent u ook meer dan welkom bij Otto Voortman.

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.