0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Inkoop

Toe aan een nieuwe auto, maar heeft u uw huidige auto nog niet verkocht? Geen probleem! U ruilt ‘m gemakkelijk in bij ons. Een eerlijke prijs voor uw oude auto zonder vervelende onderhandelingen. Wij begeleiden de verkoop van A tot Z en zorgen ervoor dat u daarna tevreden wegrijdt met uw nieuw aangeschafte occasion. 

Busje huren Twente

Voor het huren van een verhuiswagen of grote bus bent u bij autobedrijf Otto Voortman aan het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit diverse busjes, die u voor een korte periode kunt huren. Ideaal voor wie gaat verhuizen of iets zakelijks te vervoeren heeft.

Een busje huren in Twente of omgeving? Neem dan eens contact op: wij bespreken graag de opties met u.

Busje huren bij Otto Voortman

Overweegt u om een busje te huren in Twente of omstreken? Dan bent u bij ons autobedrijf aan het juiste adres. Onze busjes worden verhuurd via Autohopper: zo heeft u de keuze uit een brede collectie, voor een scherpe prijs. Daarnaast zitten er bij ons geen addertjes onder het gras. Wij maken het graag voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk om tijdelijk een verhuiswagen of grote bus te huren. Zo zijn onze busjes te besturen met een rijbewijs B.

Een busje huren in Twente? Bekijk ons aanbod.

Busje huren Twente

Busje huren in Twente: onze lease mogelijkheden

Als u voor een langere periode bij ons een busje wilt huren, dan is short lease wellicht een aantrekkelijke optie. Zo kunt u bij ons een short lease contract afsluiten, zodat u tenminste dertig dagen kunt profiteren van een grote bus of verhuiswagen. Na deze periode kunt u dit contract dagelijks opzeggen: wel zo gemakkelijk. Een short lease is daarnaast voordeliger dan het huren van een busje, wanneer u deze minstens een maand nodig hebt. Ook voor onderhoud aan uw geleasede bus kunt u terecht bij onze werkplaats: ontdek ons lease service center.

Een busje leasen in Twente? Ons team helpt u graag verder op weg.

Kom met ons in contact

Privé of zakelijk

Een busje huren in Twente voor tenminste een maand? Dan is short lease wellicht een optie. Daarom kunt u bij ons gemakkelijk een short lease afsluiten voor een verhuiswagen of grote bus. Maar wat zijn de voordelen?

Een short lease afsluiten voor privé gebruik, is dat interessant? Wij begrijpen dat u dit zich afvraagt. Toch kan het erg interessant zijn om een short lease af te sluiten. Bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat en graag veel laadruimte wilt hebben. Of als u een nieuwe baan heeft gevonden en graag de voordelen van een grote bus wilt ontdekken. Kortom: ook voor privé is short lease erg aantrekkelijk.

Een busje short leasen binnen uw bedrijf is daarnaast ook een interessante optie. Uiteraard beschikken onze busjes over een grote laadruimte, zodat u zakelijk iets kunt vervoeren. Daarnaast zult u als werkgever niet met onnodige lease contracten worden opgezadeld: short lease is na een maand dagelijks opzegbaar.

Busje huren Twente: welkom bij Otto Voortman

Voor het huren van een ruime bus of verhuiswagen bent u bij ons autobedrijf aan het juiste adres. Als universeel  en deskundig autobedrijf proberen wij dagelijks de wensen van onze klanten te overtreffen. Daarom bieden wij u de optie om een busje te huren of leasen in Twente en omgeving.

U kunt altijd bij ons terecht: met een brede kennis over verschillende automerken weten wij waar u behoefte aan heeft. Zo staan de deuren van onze werkplaats in Rijssen voor u open wanneer u een APK keuring nodig heeft, uw auto toe is aan onderhoud of eventuele reparaties. Kortom: ons deskundige team staat voor u klaar om u veilig de weg op te helpen.

Benieuwd naar onze persoonlijke werkwijze?

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.