0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Een busje huren

In sommige omstandigheden kan het erg aantrekkelijk zijn om voor een korte periode een busje te huren in Rijssen. Daarom bieden we u graag diverse verhuurmogelijkheden aan, waar u van kunt profiteren. Voor elke gelegenheid vindt u bij Otto Voortman gegarandeerd het juiste busje.

Busje huren Rijssen

Als een busje wilt huren voor een bepaalde periode, dan bent u welkom bij Otto Voortman: het autobedrijf in Rijssen en omstreken. Zo beschikken we over een breed aanbod busjes en verhuiswagens, die u tijdelijk bij ons kunt huren. Daarnaast bieden we u ook graag de mogelijkheid om een short lease contract af te sluiten: zowel privé als zakelijk. Wilt u een busje huren in Rijssen? Ons team bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Ruime bus of verhuiswagen

Wilt u voor een korte periode beschikken over een ruime bus of verhuiswagen? Dan kunt terecht bij ons autobedrijf: via Autohopper autoverhuur in Rijssen kunt u zonder al te veel moeite een busje huren. Zij maken het graag voor iedereen mogelijk om eenvoudig een busje te huren. Van een kleine bestelbus met een compacte laadruimte, tot een grote bakwagen inclusief elektrische laadlift. Kies voor een bus of verhuiswagen die past bij uw situatie. Daarnaast kunt u in al onze busjes rijden met een B-rijbewijs: dat is wel zo handig.

Benieuwd naar al onze busjes? Ontdek al onze mogelijkheden.

Busje huren Rijssen

Short lease privé

Naast dat wij u het graag gemakkelijk maken om voor een korte periode een busje te huren in Rijssen, bieden we u ook diverse lease mogelijkheden aan. Zo ook een short lease voor privégebruik: zo kunt u beschikken over een busje voor een periode van dertig dagen. Daarna kunt u dagelijks het leasecontract opzeggen: dat is wel zo makkelijk. Maar is een privé short lease wel interessant voor u? Een busje short leasen kan veel voordelen met zich meebrengen, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie wilt en wel wat extra laadruimte kunt gebruiken. Of wanneer u gewoon een busje wilt uitproberen.

Benieuwd naar onze short lease mogelijkheden? Onze specialisten denken graag met u mee.

Neem contact op

Short lease zakelijk

Naast dat u een short lease voor privégebruik kunt afsluiten, is het bij ons ook mogelijk om een contract af te sluiten voor zakelijk gebruik. Interessant voor iedere werkgever: zo blijft u niet met overbodige lease contracten zitten, aangezien u het contract gemakkelijk kunt opzeggen na dertig dagen. Ook voor zzp’ers en starters is een zakelijke short lease een ideale optie: u rijdt in een gloednieuw busje, waar u geen jaarrekeningen voor hoeft te tonen.

Benieuwd of een zakelijke short lease iets voor u is? Onze specialisten helpen u verder op weg.

Neem contact op

Autobedrijf Otto Voortman: verhuur en meer

Bij Otto Voortman willen wij graag al uw wensen overtreffen. Niet alleen met onze verhuurmogelijkheden, maar ook bij het repareren en onderhouden van uw huidige auto. Ook bieden wij een breed assortiment occasions aan en bieden wij graag een eerlijke prijs aan voor uw huidige auto.

Als universeel autobedrijf - met een voorliefde voor merken als Volkswagen, SEAT, Skoda en Audi – beschikken wij over de kennis waarmee u weer veilig op weg kunt. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van persoonlijk en informeel contact, flexibiliteit en zekerheid.

Kortom: een busje huren in Rijssen? Of wilt u onze professionele werkwijze zelf ervaren? Ontmoet ons dan in onze showroom of neem contact met ons op.

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.