0548 - 51 45 61 Vandaag geopend tot 17.30 !

Bedrijfswagen onderhoud

Als werkgever of zzp’er hecht u veel waarde aan uw bedrijfswagen. Dan is het wel zo belangrijk dat u veilig de weg op kunt. Door uw bedrijfswagen regelmatig en tijdig te onderhouden, vormt u geen gevaar voor uzelf en het verkeer.

Bedrijfswagen onderhouden Rijssen

Een bedrijfswagen onderhouden in Rijssen? Dan kiest u voor Otto Voortman. Onze autogarage beschikt over de modernste apparatuur. Daarnaast staat service bij ons hoog in het vaandel en zullen onze deskundige medewerkers er alles aan doen om uw wensen tegemoet te komen. Een bedrijfswagen onderhouden in Rijssen? Plan dan een afspraak in, of neem contact op.

Waarom een bedrijfswagen onderhouden?

Als werkgever of zzp’er kunt u wellicht beschikken over één of meerdere bedrijfswagens. Net als ieder ander voertuig, wilt u ervan verzekerd zijn dat u veilig de weg op kunt. Door uw bedrijfswagen regelmatig en tijdig te voorzien van deskundig onderhoud, vormt u geen gevaar voor een ander.

Daarnaast zijn er nog meer redenen waarom het onderhouden van een bedrijfswagen van hoge prioriteit is. Zo wilt u goed voor de dag komen voor (potentiële) klanten. Uw bedrijfswagen kan daarbij een eerste indruk zijn. Wie zijn bedrijfswagen goed onderhoudt, komt daarbij goed voor de dag.

Ook op financieel gebied profiteert u van het tijdig en regelmatig onderhouden van uw bedrijfswagen. Wanneer uw bedrijfswagen onbetrouwbaar of onveilig wordt – of in het ergste geval uitvalt – gaan er werkuren verloren. Oftewel: u verliest omzet. Belangrijk dus, dat een bedrijfswagen tijdig wordt gecheckt en gerepareerd.

Bedrijfswagen onderhouden Rijssen: onze services

Bij onze universele autogarage bent u meer dan welkom voor deskundig onderhoud aan uw bedrijfswagen. Wij checken uw auto of bus op de belangrijkste punten en bepalen daarna of eventuele reparaties nodig zijn. Ook voor eventueel schadeherstel kunt u bij ons terecht. Pech onderweg? Wij komen ter plekke om uw bedrijfswagen te onderhouden.

Onderhoud en reparatie

Voor efficiënt onderhoud aan uw bedrijfswagen kunt u terecht bij onze werkplaats. Onze deskundige medewerkers zijn breed georiënteerd en beschikken over de kennis om ieder merk en type bedrijfswagen te onderhouden. Daarnaast beschikt onze autogarage over de modernste apparatuur, waarmee wij uw bedrijfswagen weer in perfecte staat brengen.

Blijkt dat uw bedrijfswagen toe is aan een reparatie? Ook dan kunt u bij ons terecht. Terwijl u tegen een gereduceerd tarief gebruik maakt van vervangend vervoer, gaan onze vakmensen aan de slag om uw bedrijfswagen weer in orde te maken. Alles zodat u veilig de weg op kunt.

Uw bedrijfswagen onderhouden in Rijssen? Maak een afspraak, of neem contact op.

Maak een afspraak

Schadeherstel

Het kan zijn dat u te laat bent met de grote of kleine beurt aan uw bedrijfswagen. Hierdoor heeft u wellicht schade opgelopen. Daarnaast zit een ongeluk altijd in een kleine hoek. Gelukkig kunt u terecht bij onze garage voor deskundig schadeherstel. Kom in dat geval gerust langs met uw bedrijfswagen: wij stellen een schaderapport op en brengen uw voertuig weer in perfecte staat. Terwijl u profiteert van vervangend vervoer zonder meerprijs.

Uw bedrijfswagen voorzien van schadeherstel in Rijssen? Maak een afspraak, of neem contact op.

Maak een afspraak

BOVAG pechhulp

Onderhoud aan uw bedrijfswagen? Dat doen wij niet alleen binnen onze autogarage. Wanneer u met pech langs de kant komt te staan, wilt u zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunnen.

Als u lid bent van BOVAG, profiteert u bij ons van BOVAG pechhulp: 24/7 hulp bij pech onderweg. Wij repareren ter plekke of voorzien u van vervangend vervoer. Veilig de weg op willen met BOVAG pechhulp? Neem in dat geval contact met ons op.

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.