0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Inkoop

Toe aan een nieuwe auto, maar heeft u uw huidige auto nog niet verkocht? Geen probleem! U ruilt ‘m gemakkelijk in bij ons. Een eerlijke prijs voor uw oude auto zonder vervelende onderhandelingen. Wij begeleiden de verkoop van A tot Z en zorgen ervoor dat u daarna tevreden wegrijdt met uw nieuw aangeschafte occasion. 

Autobedrijf Wierden

Onderhoud aan uw auto, de jaarlijkse APK of een reparatie: een bezoek aan de autogarage doet u meestal niet voor de lol. Tot is het van belang dat u dit secuur bijhoudt. Ons autobedrijf in de buurt van Wierden helpt u graag verder. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van een occasion, leaseauto huurauto. Op een steenworpafstand van Wierden, in Rijssen, vindt u ons autobedrijf. Direct hulp nodig? Neem dan telefonisch contact op of bezoek ons op de Daltonstraat 18 in Rijssen.

Onderhoud vlakbij Wierden

U wilt natuurlijk dat u auto blijft lopen zoals het hoort. Vandaar is het van belang dat u de onderhoudsbeurten van uw auto serieus neemt. Op die manier voorkomt u eventuele slijtages en hoge reparatiekosten. U kunt daarom bij ons terecht voor de grote of kleine beurt, een bandencheck of airco-onderhoud.APK in de buurt van Wierden

Ook voor de jaarlijkse APK kunt u terecht bij ons autobedrijf in de buurt van Wierden. Zo checken wij graag de spiegels, ruiten, verlichting, remmen en nog vele andere onderdelen. Hoewel u zich wellicht zorgen maakt of uw auto “wel door de APK komt”, vinden wij het vooral belangrijk dat u weer veilig de weg op kunt. Vergeet vooral niet om uw APK op tijd te plannen, zodat u geen boete ontvangt. Bij ons kunt u al zes weken voor de vervaldatum een APK plannen, zonder dat deze datum naar voor wordt geschoven in het daaropvolgende jaar.

Plan uw APK direct bij ons

Schadeherstel bij ons autobedrijf

Een ongeluk zit in een klein hoekje en wij begrijpen dat dit iedereen kan overkomen. Daarom helpen wij u graag snel weer op weg. Zo kunt u bij ons terecht bij kleine én grote ongelukjes. Wij maken een schaderapport op, met een inschatting van de kosten. Vervolgens zullen onze monteurs hun uiterste best doen om uw auto in de originele (of betere) staat bij u terug te keren. Mochten we tijdens de reparaties erachter komen dat er meer werk nodig is? Dan laten wij dat u van tevoren weten: geen verassingen achteraf. Wilt u sneller de weg op dan onze monteurs kunnen werken? Ook dat is geen probleem: u krijgt van ons vervangend vervoer mee, zonder meerprijs.

Direct schadeherstel na een ongeval? Bel direct met ons via 0548 - 51 45 61.  

Toe aan een andere auto?

Naast APK, schadeherstel en reparatie kunt u bij ons autobedrijf ook terecht voor een ander exemplaar. Zo kunt u kiezen uit occasions, huur- en leaseauto’s.

Occasions in Wierden

Bent u toe aan een nieuwe auto? Dan bent u bij onze autogarage aan het juiste adres. Bij ons betaalt u niet de hoofdprijs, maar ontvangt u wel een auto in goede staat ervoor terug. Zo verkopen wij verschillende merken in verschillende prijsklassen. Neem gerust een kijkje in onze online showroom. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons uw oude auto in te leveren. Zo heeft u geen last van vervelende onderhandelingen en krijgt u er een eerlijke prijs voor terug.

Een auto huren of leasen

Wilt u tijdelijk geen auto meer bezitten? Bij ons kunt u gemakkelijk een auto huren. Daarnaast kunt u bij ons ook gemakkelijk een bus huren, mocht u deze bijvoorbeeld nodig hebben bij een verhuizing.Bekijk ons aanbod aan huurauto’s

Heeft u voor een langere tijd een auto nodig? Dan loont het om deze te leasen. Bij ons kunt u gemakkelijk een privé shortlease afsluiten: zo zit u niet vast aan een jaarcontract en kunt u goedkoop een auto tijdelijk leasen. Daarnaast bent u bij ons ook van harte welkom voor zakelijke lease-onderhoud.

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.