0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Inkoop

Wilt u van uw huidige auto af, voordat u een occasion aanschaft? Ook dan bent u welkom. Zo kunt u bij ons gemakkelijk uw auto inruilen. U krijgt altijd een eerlijke prijs voor uw oude auto, zonder bijkomende lasten.

Autobedrijf Vriezenveen

Het is belangrijk dat u uw auto gedurende de jaren controleert en herstelt op ongemakken. Denk aan de APK, reparatie of schadeherstel. Niet de leukste onderwerpen, maar zeker van belang. Gelukkig staat u hier niet alleen voor: ons autobedrijf in de omgeving van Vriezenveen helpt u hier graag bij. Daarnaast helpen wij u ook graag verder op weg bij het aanschaffen van een occasion of huren of leasen van een auto. Wij staan u graag te hulp bij ons autobedrijf in Rijssen. Direct hulp nodig? Neem contact met ons op of kom langs bij ons autobedrijf op de Daltonstraat 18 te Rijssen.

APK in de omgeving van Vriezenveen

Bij ons bent u van harte welkom voor de jaarlijkse APK. Zo checken wij uw auto op verschillende aspecten, zodat u weer veilig met uw voertuig de weg op kunt.

Het is belangrijk dat u deze afspraak op tijd in plant, om eventuele boetes te voorkomen. Als u dit niet doet en de vervaldatum is verstreken, dan kunt u een boete verwachten van minimaal 140 euro. Dat is geen pretje, en dat begrijpen wij. Daarom kunt u zes weken voor deze datum al een APK bij ons plannen.

Onderhoud in de omgeving van Vriezenveen

Ook voor onderhoudsbeurten kunt u bij ons autobedrijf terecht. Als u wil dat uw auto altijd perfect blijft rijden, is het belangrijk dat u op tijd onderhoudsbeurten in plant. Door op tijd problemen op te sporen, voorkomt u slijtages en onnodige reparaties.

Schadeherstel in de omgeving van Vriezenveen

Ongelukje gehad of andere schade opgelopen aan uw auto? Ook dan bent u welkom bij ons autobedrijf. Schade aan uw auto is nooit fijn, daarom helpen wij u graag verder zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw voertuig.

Er wordt een schaderapport opgesteld, waarin wij de kosten voor u inschatten. Onze professionals zullen vervolgens uw auto onder handen nemen, zodat deze in dezelfde of betere staat bij u terug keert. Mochten we erachter komen dat er meer reparaties nodig zijn? Dan laten wij dit u op tijd weten: geen verrassingen achteraf. Ook krijgt u kosteloos vervangend vervoer mee, wanneer onze reparaties langer duren dan verwacht. Dat is de klantvriendelijke service waar ons autobedrijf voor staat.

Occasions in de omgeving van Vriezenveen

Is uw huidige auto aan vervanging toe of heeft u behoefte aan iets anders? Bij ons autobedrijf kunt u terecht voor een nieuwe occasion. Bij ons betaalt u nooit te veel, maar krijgt u wel een kwalitatief goede occasion ervoor terug. Ons aanbod is erg breed: van handgeschakeld tot automaat, geschikt voor ieder budget. Dankzij onze voorliefde voor merken als Volkswagen, Skoda en Seat kennen wij onze occasions door en door en bieden wij u graag de beste occasions aan.

Auto of bus huren in de omgeving Vriezenveen

Gaat u er even tussenuit? Of heeft u behoefte aan een bus voor bijvoorbeeld een verhuizing? Ook dan kunt u terecht bij ons autobedrijf.

Voor het huren van een auto kunt u kiezen uit verschillende voertuigen. Zo is het al mogelijk om een Toyota Aygo te huren voor een lage prijs van 25 euro per dag.

Een bus huren? Ook dat kan bij ons. Voor een 9 persoons bus betaalt u namelijk maar 119 euro per dag. Daarnaast kunt u ook uit verschillende bestelbussen kiezen.

Short lease in de omgeving van Vriezenveen

Wilt u voor een langere periode een auto huren? Dan kiest u bij ons voor privé short lease. Dit contract kunt u maandelijks opzeggen. De kosten zijn afhankelijk van het type auto, de leaseperiode en het type brandstof.

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.