0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Inkoop

Toe aan een nieuwe auto, maar heeft u uw huidige auto nog niet verkocht? Geen probleem! U ruilt ‘m gemakkelijk in bij ons. Een eerlijke prijs voor uw oude auto zonder vervelende onderhandelingen. Wij begeleiden de verkoop van A tot Z en zorgen ervoor dat u daarna tevreden wegrijdt met uw nieuw aangeschafte occasion. 

Autobedrijf Enter

De jaarlijkse APK, onderhoud en reparatie aan uw auto of schadeherstel: wanneer u de autogarage bezoekt, is dat meestal niet voor de lol. Het is wel belangrijk om de jaarlijkse APK op tijd te plannen, onderhoud secuur bij te houden en eventuele reparaties niet uit te stellen. Op die manier presteert uw auto namelijk het beste. Ons autobedrijf in de buurt van Enter helpt u hier graag bij. Maar we zijn er ook voor de aanschaf van een occasion of een lease-/huurauto. Op een steenworp afstand van Enter, in Rijssen vindt u ons autobedrijf. Direct hulp nodig? Neem dan telefonisch contact op of bezoek ons op de Daltonstraat 18 in Rijssen.

APK in de buurt van Enter

Spiegels, ruiten, verlichting, remmen, wielen en banden: check. Dit zijn een aantal punten waarop wij uw voertuig controleren tijdens de (jaarlijkse) APK. De grootste zorg is meestal of uw auto “wel door de APK komt”, maar wij vinden het vooral belangrijk dat u na het bezoek aan onze garage weer veilig de weg op gaat. Daarvoor is de APK namelijk bedoeld. Eventuele reparaties laten wij vooraf aan u weten, zodat u niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Denk er wel aan om uw APK op tijd te plannen: na de APK vervaldatum kunt u een boete op de mat verwachten van ten minste 140 euro. Zes weken voor de vervaldatum kunt u al een APK bij ons plannen, zonder dat de datum naar voor wordt geschoven in het daaropvolgende jaar. Plan daarom uw APK direct bij ons. 

Onderhoud vlakbij Enter

De onderhoudsbeurten van uw auto dient u serieus te nemen. Op die manier zorgt u er namelijk voor dat uw auto goed blijft lopen en worden eventuele slijtages op tijd aan het licht gesteld. Daarmee voorkomt u dat u te lang doorrijdt met een slijtage met als gevolg veel hogere reparatiekosten. U kunt bij ons terecht voor de grote of kleine beurt, airco-onderhoud of een bandencheck. Ook kunt u met uw zakelijke lease-auto bij ons terecht voor onderhoud. 

Schadeherstel bij ons autobedrijf

Een paaltje dat over het hoofd gezien wordt of een kind dat met de trappers van de fiets de lak eraf schaaft. Dat kunnen lelijke krassen opleveren, maar gelukkig zijn dat kleine ongelukjes die wij gemakkelijk verhelpen. Maar ook bij grotere ongelukken kunnen wij schadeherstel voor uw auto uitvoeren. Wanneer u uw auto bij onze garage in de buurt van Enter aflevert, wordt er vooraf eerst een schaderapport opgemaakt. Wij maken dan een inschatting van de kosten. Daarna doen onze monteurs hun uiterste best om ervoor te zorgen dat uw auto in de originele (of betere) staat terugkeert. Komen we er tijdens de reparaties achter dat er meer werk nodig is? Dan laten wij dit vooraf aan u weten. Geen verrassingen achteraf. Wilt u niet wachten in onze garage terwijl wij de auto onder handen nemen? Dan krijgt u van ons -zonder meerprijs- vervangend vervoer mee. 

Direct schadeherstel na een ongeval? Bel direct met ons via 0548 - 51 45 61.  

Toe aan een andere auto?

Klaar voor een ander exemplaar? In de buurt van Enter kunt u terecht voor de koop, verkoop, huur en lease van een auto. 

Een nieuwe auto kopen en uw
huidige voertuig verkopen

Uw eerste auto, een veranderende gezinssituatie of huidige voertuig die z’n laatste kilometers heeft gelopen: een aantal redenen om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Bij ons kunt u terecht voor het aanschaffen van een occasion. Verschillende merken in verschillende prijsklassen. Neem gerust een kijkje in onze online showroom

Wilt u ondertussen van uw oude auto af? Die kunt u met een gerust hart bij ons inleveren. U heeft dan niet de vervelende onderhandelingen die particuliere verkoop met zich meebrengt en u krijgt er een eerlijk bedrag voor terug. 

Een auto huren of leasen

Liever geen auto meer bezitten? Kies er dan voor om een auto te huren of leasen. Tijdelijk een bus huren om de boel over te verhuizen? Wij werken samen met Autohopper voor de verhuur van bussen en auto’s.

Wanneer u een auto langer nodig heeft, dan loont het om te leasen. Hierin zijn er twee mogelijkheden bij ons: privé shortlease en zakelijk lease-onderhoud

Privé shortlease

Shortlease is een alternatief op lange leaseperiodes. Vanaf een maand looptijd kunt u een auto tijdelijk leasen. Goedkoper dan een auto huren voor een langere periode en u zit niet vast aan een jaarcontract. Het contract kan namelijk maandelijks opgezegd worden. Ideaal om de periode tussen de koop en verkoop van uw auto te overbruggen of als u nog in de proefperiode van uw nieuwe baan zit.

Lees meer over shortlease

Zakelijk leasen

Uw zakelijke lease-auto onderhouden? Ook dat kan vlakbij Enter. Wij werken samen met verschillende leasemaatschappijen voor het onderhoud van uw zakelijke leaseauto. Ons lease service center voert APK’s, onderhoud en schadeherstel voor uw leaseauto uit. Direct een afspraak maken? Neem contact op

Neem contact op

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.