0548 - 51 45 61 Vandaag geopend tot 17.30!

Inkoop

Toe aan een nieuwe auto, maar heeft u uw huidige auto nog niet verkocht? Geen probleem! U ruilt ‘m gemakkelijk in bij ons. Een eerlijke prijs voor uw oude auto zonder vervelende onderhandelingen. Wij begeleiden de verkoop van A tot Z en zorgen ervoor dat u daarna tevreden wegrijdt met uw nieuw aangeschafte occasion. 

Autobedrijf Almelo

APK, reparatie of schadeherstel: het is waarschijnlijk niet uw grootste hobby, maar wel belangrijk om dit secuur bij te houden voor uw eigen auto. Ons autobedrijf in de buurt van Almelo helpt u hier graag bij. Maar ook voor de aanschaf van een occasion of een lease-/huurauto. Op een steenworp afstand van Almelo, in Rijssen vindt u ons autobedrijf. Direct hulp nodig? Neem dan telefonisch contact op of bezoek ons op de Daltonstraat 18 in Rijssen. 

Onderhoud vlakbij Almelo

U wilt natuurlijk niets liever dan dat een auto die doet wat ‘ie moet doen: u en uw bijrijders veilig van A naar B brengen. Daarom is het belangrijk om onderhoudsbeurten op tijd in te plannen. U kunt bij ons terecht voor de grote of kleine beurt, airco-onderhoud of een bandencheck. Ook kunt u met uw zakelijke lease-auto bij ons terecht voor onderhoud. 

APK in de buurt van Almelo

Ruim voor de APK-vervaldatum ontvangt u bericht van het RDW. Tijd voor de (jaarlijkse) APK. Belangrijk om deze afspraak gelijk in te plannen, om een boete te voorkomen. Plant u geen APK in en is de vervaldatum verstreken? Dan kunt u rekenen op een boete van ten minste 140 euro. Zes weken voor de vervaldatum kunt u al een APK bij ons plannen, zonder dat de datum naar voor wordt geschoven in het daaropvolgende jaar. Plan daarom uw APK direct bij ons. 

Schadeherstel bij ons autobedrijf

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan iedereen overkomen. Die deuk of kras op uw auto doet waarschijnlijk veel pijn. Wij helpen u graag weer snel op weg. Er wordt een schaderapport opgemaakt, met een inschatting van de kosten. Daarna doen onze monteurs hun uiterste best om ervoor te zorgen dat uw auto in de originele (of betere) staat terugkeert. Komen we er tijdens de reparaties achter dat er meer werk nodig is? Dan laten wij dit vooraf aan u weten. Geen verrassingen achteraf. 

Wilt u sneller weer de weg op dan dat onze monteurs kunnen werken? Dan krijgt u van ons -zonder meerprijs- vervangend vervoer mee. 

Direct schadeherstel na een ongeval? Bel direct met ons via 0548 - 51 45 61.  

Toe aan een andere auto?

Naast APK, schadeherstel en pechhulp kunt u bij ons autobedrijf in de buurt van Almelo ook terecht voor een ander exemplaar. Kies voor een occasion, lease-of huurauto

Occasions in Almelo

Bent u uw eigen auto ontgroeid, heeft u een veranderende gezinssituatie of is uw huidige auto echt aan vervanging toe? Kies dan voor een occasion uit onze garage. U betaalt niet de hoofdprijs voor een nieuwe auto, maar ontvangt er wel een auto in goede staat voor terug.  

Met een voorliefde voor Volkswagen, Škoda, SEAT en Audi kennen wij de auto’s door en door en hebben we een breed assortiment aan occasions. Voor een klein budget of de ruimere portemonnee. Van handgeschakeld tot automaat. 

Bekijk ons volledige aanbod

Wilt u eerst nog van uw huidige auto af? Geen probleem! U ruilt ‘m gemakkelijk in bij ons. Geen gedoe met eigen verkoop via marktplaatsen, wekenlange onderhandelingen en proefrijders die vervolgens toch van de koop afzien. Een eerlijke prijs voor uw oude auto zonder de lasten. Wij begeleiden de verkoop van A tot Z en zorgen ervoor dat u daarna tevreden wegrijdt met uw occasion die eruitziet als nieuw. 

Een auto huren of leasen

Delen is het nieuwe bezitten. In een economie waarin delen steeds normaler wordt, kunt u ook kiezen voor een tijdelijke auto. Bijvoorbeeld wanneer u even geen auto bezit door de verkoop van uw oude auto, bij een verhuizing óf wanneer u een grotere auto nodig heeft met trekhaak om de caravan mee te nemen op vakantie.

Een auto of bus huren

Een lang weekend er tussenuit of heeft u een grote bus nodig bij een verhuizing? Kies dan voor huur via Otto Voortman. Vanaf 25 euro per dag kunt u al een Toyota Aygo huren. Vanaf 54 euro per dag kunt u al een bestelbus bij ons huren, zoals een Volkswagen Caddy of Citroen Berlingo.  

Short lease

Langer dan een paar dagen een auto of bus nodig? Dan kan short lease een stuk voordeliger zijn. Short lease is de variant op private- of zakelijke lease en kan maandelijks opgezegd worden. Afhankelijk van het type auto, de leaseperiode en het type brandstof worden de maandelijkse kosten berekend. 

Meer weten over shortlease? Vraag direct de maandelijkse premie op

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.