0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Inkoop

Toe aan een nieuwe auto, maar heeft u uw huidige auto nog niet verkocht? Geen probleem! U ruilt ‘m gemakkelijk in bij ons. Een eerlijke prijs voor uw oude auto zonder vervelende onderhandelingen. Wij begeleiden de verkoop van A tot Z en zorgen ervoor dat u daarna tevreden wegrijdt met uw nieuw aangeschafte occasion. 

Auto onderhoud Rijssen

Wilt u onderhoud aan uw auto laten uitvoeren of moet er iets gerepareerd worden? Dan wilt u uiteraard dat dit efficiënt gebeurd. Zo bent u wellicht op zoek naar een garage die breed georiënteerd is. Ook wilt u geholpen worden door deskundige specialisten. Daarnaast verwacht u misschien dat een autogarage er alles aan doet om uw wensen tegemoet te komen. Maak dan kennis met Otto Voortman.

Voor auto onderhoud in Rijssen of omstreken kunt u terecht bij de garage van Otto Voortman. Breng uw auto naar onze garage, of neem gerust contact op voor vragen.

Auto onderhoud: waarom is het belangrijk?

Autofabrikanten adviseren u om uw auto regelmatig te voorzien van onderhoud. Maar waarom is dit van belang? Op het eerste oog lijkt er namelijk niks mis te zijn met uw voertuig.

Toch adviseren zij dit niet voor niets. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan uw auto, weet u zeker dat uw voertuig geen gevaar vormt voor uzelf en het overige verkeer. Sommige gebreken zijn niet direct met het blote oog te zien. Daarnaast voortkomt u met regelmatig onderhoud grotere kosten. Zo kunt u tijdig reparaties uitvoeren of versleten onderdelen vervangen.

Auto onderhoud Rijssen: ontdek Otto Voortman

Is uw auto weer eens toe aan een kleine of grote onderhoudsbeurt? Bij onze garage in Rijssen bent u aan het goede adres voor efficiënt onderhoud aan uw auto. Ook voor een verplichte APK keuring kunt u bij ons terecht. Wij vertellen u hier graag meer over.

Onderhoud en reparaties

Voor efficiënt onderhoud aan uw auto kunt u terecht bij onze garage in Rijssen. Onze monteurs zijn namelijk breed opgeleid en weten met elk merk en type auto wel raad. Daarnaast is onze werkplaats voorzien van geavanceerd apparatuur, waarmee wij reparaties snel en deskundig kunnen uitvoeren. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse zaken: het controleren van uw accu, het vervangen van een ruit, het verwisselen van uw zomer- of winterbanden en meer.

Is uw auto toe aan onderhoud of moet er een reparatie plaatsvinden? Plan dan een afspraak in.

APK keuringen

Voor auto onderhoud in Rijssen bent u bij onze garage aan het goede adres. Maar ook voor een terugkerende APK keuring kunt u bij ons langskomen.

Tijdens deze verplichte keuring wordt uw auto op diverse punten gecheckt. Is alles in orde? Dan ontvangt u van ons een keuringsrapport. Zo kunt u weer veilig deelnemen aan het verkeer. Vergeet in de tussentijd niet om uw auto ook te voorzien van onderhoud, om er zeker van te zijn dat u de volgende APK keuring goed zult doorstaan.

Ook voor een APK keuring kunt u bij ons een afspraak inplannen.

Auto onderhoud Rijssen: wat mag u van ons verwachten?

Of u nou beschikt over een gloednieuwe of tweedehands auto: onderhoud is altijd belangrijk. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij onze autogarage in Rijssen. Wat mag u zoal van ons verwachten?

Wij willen minimaal aan klantwensen tegemoet komen. Voor ons is het namelijk niet meer dan normaal om tot het uiterste te gaan om u weer veilig de weg op te krijgen. Concreet betekent dit dat wij onze afspraken nakomen, flexibel zijn, u graag zekerheid en persoonlijk contact bieden.

Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht. De koffie staat namelijk al voor u klaar. Wilt u uw auto onderhouden bij een garage die graag persoonlijk betrokken is bij u en uw auto? Maak dan kennis met onze werkwijze en sfeer.

Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.