0548 - 51 45 61 Morgen vanaf 08.15 weer geopend!

Personenbus huren

Als je een grotere groep mensen wilt vervoeren is het een idee om een personenbus voor meerdere mensen te huren. Daarom bieden we u graag diverse verhuurmogelijkheden aan, waar u van kunt profiteren. Voor elke gelegenheid vindt u bij Otto Voortman gegarandeerd het juiste 9 persoons busje.

9 persoons busje huren?

Als een busje wilt huren voor een bepaalde periode, dan bent u welkom bij Otto Voortman: het autobedrijf in Rijssen en omstreken. Zo beschikken we over een breed aanbod busjes en verhuiswagens, die u tijdelijk bij ons kunt huren. Daarnaast bieden we u ook graag de mogelijkheid om een short lease contract af te sluiten: zowel privé als zakelijk. Wilt u een busje huren?

Volkswagen personenbus

Wilt u voor een korte periode beschikken over een ruime Volkswagen bus of verhuiswagen? Dan kunt terecht bij ons autobedrijf: via Autohopper autoverhuur in Rijssen kunt u zonder al te veel moeite een busje huren. Zij maken het graag voor iedereen mogelijk om eenvoudig een busje te huren. Van een kleine bestelbus met een compacte laadruimte, tot een grote bakwagen inclusief elektrische laadlift. Kies voor een bus of verhuiswagen die past bij uw situatie. Daarnaast kunt u in al onze busjes rijden met een B-rijbewijs: dat is wel zo handig.

Bus huren voor 9 personen

Het huren van een personenauto voor groepsvervoer is ideaal als je bijvoorbeeld maximaal 9 mensen wilt vervoeren in maar één voertuig. Het is gezelliger en efficiënter. Als je meer dan 9 personen wilt vervoeren, houdt er dan rekening mee dat busjes met 9 of meerzitplaatsen alleen gereden mogen worden door personen met een rijbewijs D. Heb je geen rijbewijs D maar wel meer mensen, dan kan je ervoor kiezen om twee busjes van maximaal 8 personen te huren. Bij het huren van een autobus komen een aantal dingen kijken.

6 persoons busje huren voor vakantie

Bij autoverhuur van Autobedrijf Otto Voortman kun je zeer voordelig een fraaie en comfortabele 6 persoons auto huren waarmee je met een wat groter gezelschap aangenaam en veilig op stap kunt gaan. Bij Autobedrijf Otto Voortman in Rijssen kun je vandaag nog een 6 persoons auto huren voor een aantrekkelijk lage prijs. Goedkoop zegt bij ons niets over de technische en uiterlijke staat van de auto's die wij verhuren. Iedere auto van Autobedrijf Otto Voortman is van recente datum en voldoet aan alle eisen omtrent techniek, veiligheid en comfort. Ook om een 6 persoons auto te huren zonder chauffeur ben je het beste af bij onze professionele autoverhuur. Wij sturen je uitsluitend de weg op met het allerbeste vervoer.

Autobedrijf Otto Voortman: verhuur en meer

Bij Otto Voortman willen wij graag al uw wensen overtreffen. Niet alleen met onze verhuurmogelijkheden, maar ook bij het repareren en onderhouden van uw huidige auto. Ook bieden wij een breed assortiment occasions aan en bieden wij graag een eerlijke prijs aan voor uw huidige auto.
Als universeel autobedrijf - met een voorliefde voor merken als Volkswagen, SEAT, Skoda en Audi – beschikken wij over de kennis waarmee u weer veilig op weg kunt. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van persoonlijk en informeel contact, flexibiliteit en zekerheid. Kortom: een personenbus huren in Rijssen? Of wilt u onze professionele werkwijze zelf ervaren? Ontmoet ons dan in onze showroom of neem contact met ons op.
Bel ons
Plan een afspraak
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Autobedrijf Otto Voortman is RDW erkend
Autobedrijf Otto Voortman - Nationale Auto pas
Autobedrijf Otto Voortman is lid van BOVAG
Klanten vertellen
Openingstijden
Zondag gesloten
Maandag 08.15-17.30
Dinsdag 08.15-17.30
Woensdag 08.15-17.30
Donderdag 08.15-17.30
Vrijdag 08.15-17.30
Zaterdag 09.00-14.00
Maandag t/m Vrijdag tussen 12:00 -13:00 uur gesloten)

Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Sitemap
Webontwikkeling door Gijs®.