Onderhoud voor alle merken auto's.

Het hart van ons bedrijf is de werkplaats. We beschikken over geavanceerde diagnose apparatuur om storingen aan uw auto te kunnen opsporen. Onze ervaren monteurs gaan regelmatig op training. Daardoor blijven onze medewerkers op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen in het veld.
 
Autobedrijf Otto Voortman is breed georiënteerd en heeft de expertise om alle merken en type auto’s te kunnen onderhouden en repareren. Wij garanderen u, dat uw auto onderhouden wordt op dealer-niveau tegen aanzienlijk lagere kosten. Vanzelfsprekend hebben wij voor u vervangend vervoer tegen een redelijke prijs.


APK Keuringen

Bij Autobedrijf Otto Voortman kunt u terecht voor een APK keuring voor elk merk en type auto. Tijdens de keuring beoordeelt onze keurmeester uw auto op een groot aantal punten. Hierbij ligt de focus op veiligheids- en milieuaspecten.
Nadat de APK-keurmeester uw auto heeft gekeurd, krijgt u een keuringsrapport. Het rapport vertelt u of uw auto is goedgekeurd of afgekeurd en geeft een overzicht van afkeurpunten en reparatie-adviespunten. Adviespunten leiden niet tot afkeur van uw auto, maar we geven u hiermee informatie over de onderdelen waar binnen afzienbare tijd vervanging of reparatie voor nodig is.


Airco onderhoud

Steeds meer auto’s zijn uitgerust met een airco. Zo’n systeem heeft zeker voordelen. In de zomer bij hoge buitentemperaturen houdt de airco uw auto lekker koel en ’s winters voorkomt airco beslagen ramen. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is de airco dus niet alleen bedoeld om de temperatuur te verlagen, maar regelt deze ook luchtvochtigheid in het interieur van uw auto. Zoals u weet geeft een hoge luchtvochtigheid een benauwd en onprettig gevoel. Beslagen ramen komt bovendien de verkeersveiligheid niet ten goede.

Onderhoud van een aircosysteem is erg belangrijk. Het goed functioneren en voorkomen van dure reparaties wordt door goed onderhoud gewaarborgd. Dit onderhoud wordt door ons door speciaal opgeleide en gecertificeerde monteurs professioneel uitgevoerd. Autobedrijf Otto Voortman heeft hiervoor dus alle benodigde apparatuur en expertise in huis.


Het onderhoud en reparaties worden uitgevoerd volgens de STEK normen en voorwaarden.

Hierbij tellen de strengste milieueisen, een aspect dat binnen ons bedrijf niet uit het oog verloren wordt.

 Wij bieden u een goed airco serviceplan met o.a.

  • Controle beurten
  • Onderhoudsbeurten
  • Airco reinigingsbeurt
Dit betekent voor u een goed comfort en een hoge bedrijfszekerheid, en verzekerd dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Informeer naar onze service en tarieven.

Auto onderhoud

Autobedrijf Otto Voortman is breed georiënteerd en heeft de expertise om alle merken en type auto’s te kunnen onder-houden en repareren

Lees meer »

Nieuwe auto’s/lease

Autobedrijf Otto Voortman richt zich zowel op de particulier als zakelijke rijder. Ook voor nieuwe auto’s bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer »

Schadeherstel

Autobedrijf Otto Voortman heeft alle middelen in huis om het schadeherstel van uw auto zonder enige problemen te laten verlopen.

Lees meer »