Voordelig een auto huren bij Autobedrijf Otto Voortman

Rijssen – Autobedrijf Otto  Voortman  is  gestart met autoverhuur voor de particuliere en kleinzakelijke markt. In samenwerking met de bestaande verhuurmaatschappij Autohopper is er een verhuurafdeling opgezet binnen dit bekende autobedrijf in Rijssen.

Otto Voortman heeft het besluit genomen auto’s te gaan verhuren om daarmee tegemoet te komen aan de veranderende mobiliteitsbehoeften. “Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur of (short)lease op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Mits zij kunnen rekenen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Aan die vraag kunnen wij door de samenwerking met Autohopper voldoen."


No-nonsense 

Voortman “Voorwaarde is een formule die vanuit de klant uit is bedacht en ontwikkeld. Een no-nonsense autoverhuurbedrijf waardoor het makkelijk en dichtbij is om een auto te huren, ter plekke of via internet. En vergeet niet de flexibiliteit; dus ook de mogelijkheid om een auto voor langere periodes te huren of in de vorm van shortlease. Het doel is om uit te groeien tot een volwaardige mobiliteitspartner, iets wat we nu al voor de klanten kunnen zijn. Andere autoverhuurbedrijven zijn vrijwel uitsluitend gevestigd in grote steden, voor inwoners van kleinere gemeenten is de afstand dan een obstakel. Omdat Autohopper zich juist op de kleinere gemeenten richt, maken we snel en goedkoop huren nu ook in deze regio mogelijk.”


Voordelig 

Voortman heeft er bewust voor gekozen om niet zelf het wiel uit te vinden, maar de samenwerking aan te gaan: “Autohopper verwerft een steeds groter aandeel in de autoverhuurmarkt, ze hebben al meer dan 80 vestigingen in Nederland. Wij verhuren auto’s in het A- en B-segment tegen zeer scherpe prijzen. Zo kan er zakelijk al een auto gehuurd worden vanaf € 23,- excl. btw en de particulier kan bij ons terecht voor een prijs vanaf € 29,- incl. btw. In beide gevallen met 100 kilometer vrij en inclusief verzekering. De auto’s zijn nieuw en altijd minimaal voorzien van airconditioning en een radio-cd speler.” Binnen Autobedrijf Otto Voortman zorgt ook Jan Bredeweg voor de contacten met de klanten. Samen zien ze het helemaal zitten om van Autohopper binnen Autobedrijf Otto Voortman een succes te maken. “Het mooie is dat er ook interessante weekend- en weektarieven zijn. Ik weet zeker dat klanten die bij ons huren ook de volgende weer terug zullen komen. Op speciaal verzoek kunnen we ook auto’s uit hogere klassen of bestelwagens en personenbusjes verhuren.”


Reserveren  

Neem voor reserveren contact op met Autobedrijf Otto Voortman aan de Daltonstraat 18 in Rijssen
via 0548-514561  

Auto onderhoud

Autobedrijf Otto Voortman is breed georiënteerd en heeft de expertise om alle merken en type auto’s te kunnen onder-houden en repareren

Lees meer »

Nieuwe auto’s/lease

Autobedrijf Otto Voortman richt zich zowel op de particulier als zakelijke rijder. Ook voor nieuwe auto’s bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer »

Schadeherstel

Autobedrijf Otto Voortman heeft alle middelen in huis om het schadeherstel van uw auto zonder enige problemen te laten verlopen.

Lees meer »